Это правилами запрещено постить. Лучьше пост морте выкладывайте. Те хоть на живых похожи. Целы на крайняк.
Гладильная доска. Хорошее лекарство от запора. С работы пришел. Уставший. Включил свет.....и навалил статую Свободы. В реальный размер
Вашу ж ...ть камради Ну й тему розвиваєте Подивився в пошуку що то за пост морте - фото ще ті , м'яко кажучи неприємні .. Збочене мистецтво Цікаво як моделей чіпляли так на підставки , щоб і голова трималася , і пози як в живих ?
Ви відео подивіться про це. Нам говорять. До того ж фоткали трупи не лише першої свіжості. А навіть і після пожеж.
Чего нєт , таво нєт ! Красно дякую , але самі дивіться відео . Мені вже фото з гуглу було достатньо Я фільми жахів дивлюсь спокійно , і трохи неживих начебто не боюсь , а тут стало якось справді моторошно ..
Тогда героин в аптеках продавался, без него не обошлось Угадайте кто на фото жмур? Спойлер: ответ та что стоит
Да, тоже пару месяцев тому наткнулся в сети на серию фильмов об этом... Не сказать что бы уж кошмар-кошмар, но некоторые фото весьма впечатляют.
Ну чого? Справа в тому, що фото в той час було дуже дорогим задоволенням, і при житті не кожен міг собі дозволити то. От по смерті родичі і хотіли увіковічити. Це той випадок коли краще пізно ніж ніколи. Правда як на мене, то це дійсно трошки пізновато спохватилися ))) А ще вірили , що душа мертвого буде жити у фото. Короче кажучи таке. Але дійсно не дуже приємне явище.
Это все конечно страшно. Но куда страшнее увидеть в комнате громадного паука, а потом потерять его из виду. Вот это реально экстрим!