Алкашики біля таких ларьків як правило не ошиваються, якийсь непростий алкашик, або замаскований коллекціонер. У таких дядьків у погребі може бути багато чого рідкісного наховано, але модним клатчем себе видав Отак сходив в магазин чоловік і прославився на весь Райберт.
Так то ж загламурений бачок, на вихід можна так сказати Я теж коли на лісапеті катаюсь то черепушки та орла на М43 не чіпляю ...бо не купив ще та й не зрозуміють. І так очі вирячають
Я колись на мотоциклі "Мінск" , дочку завозив до родичів +-25км в одну сторону (на тей час авто було не находу, а просить когось якось не хотілось). Так мотошолом в мене один, та вперлась шо "не будемо їхати без шоломів", пришлося мені одягнуть СШ-40 їхать + форма бундес, а вона в мотошоломі їхала. Притому то був 2015 рік. І нічого так, пару сел + райцент проїхали.
Мені колись дісталася як родинна реліквія М35 (у бабусі під хлівом лежала) то я в ній з сусідом на старезному Мінчаку теж ганяв , в ролі пасажира правда. Але в нього все лице було в коров'ячому посліді, а мене шолом врятував