Всіх вітаю,оценіть будь ласка стг 44,весь на одному номері, всі деталі у відмінному стані,все працює,годиться для схп,новодел приклад і возвратна пружина,відсутній магазин.З повагою
А даст кто-то старт в 2000 дол. с тех кто оценил ? Или вы потерялись где-то в 2013 году? Или вы состояние не видите ? На аукцион с 1000 дол., а там посмотрите ...
1000 для старту. Так, скоріше за все набере більше, але ніхто з оцінювачів не дасть з льоту 2000 долярів. Предмет зачетний, не частий, стан не склад, але ... Бажаю щедрих покупців! Додам, що бажав би такий собі у колекцію.
Вот меня постоянно умиляли такие вот высказывания за кого-то. Если бы не мои проблемы с полицией. Я бы сейчас с ходу за него 50000грн дал бы. Тем более есть чем заменить детали некоторые. Я всегда оценяю предметы, за которые сам бы выложил ту сумму ,которую написал
А у кого нет этих денег-глотает слюни и покупает ржавые ВМ. Согласен с предыдущими ораторами-45/50 тысяч.
Склад стоит 130000 примерно. А этот 50000. А у кого нет денег, то я полностью согласен с ответом комрадом "число пи"
Я би теж дав з ходу хоч би 2500 долярів, як би не проблеми з жінкою, а як би не проблеми з коїанкою, то й 3000 виклав би... а так, з льоту таку суму викласти не можу. Мене теж завжди милували вислови, типа, як що не щось, то точно зробив так і так. Річ у тому, щоб дати тут і зараз. Зі старту 27 000 дадуть , та що казати, зроблю першу ставку, за для розігріву )) Вдалих торгів!
Ой блін, да харош ! Ви в кожній темі пишете про старт, про те що штуку зразу даю, дві !!! Є підтверження реальних покупок, які ви так пафосно афішуєте ? Не пуста піз..ьож, а реально сказав - купив? Ви за останній місяць приблизно на тисячі три доларів мали б затаритись. І що це за валюта така - " доляри " ? Ви читати спочатку навчіться, що на тих " долярах " написано, а потім вже розкидайтесь такимм сумами.
комради)) розговор ні про що. Прави і ті і інші. Щоб бути зрозумілим тут вже треба 2 ціни писати – скільки коштує реально, і за скільки "щоб швидко продати". Ми ж не в курсі що у продавця на думці? Моя думка – реально – $3000–3500 +++ Щоб швидко продати – з $1500
і ще..щодо реальних продажив в долярях)) правда не "коп", правда не тут)) https://www.rockislandauction.com/detail/58/571/german-stg-44-wwii-machine-gun-sturmgewehr-28750
комрад, на ту цену не надо ориентир держать. если нужно, могу подсказать у кого на райберте продается стг складской за 5000у.е.
как показывает практика в этом деле, могу сказать что такую сумму могут дать там только при условии что предмет полностью исправен и все на одном номере. так как стг на одном номере чтоб все детали было , очень большая редкость. все практически стг что есть в состоянии склад или коп, с разными номерами.
+ многие которые в идеале со штатовским прошлым...резаная рама..делают красиво, но все равно это "кастрат"..))
просто СТГ – всеж не МП-40 або 38 яких вже накопали тисячі, і ще не одну сотню накопають у найближчі 2-3 роки) до тогож предмет з цикавою легендарною історією. А у цьому стані копаний – це велика рідкість (бо штампований) коп і склад мають свої + і - з одного боку – сохран, з іншого історична цінність бойового предмету, який воював (яка на жаль не дуже зараз в ціні, не мені вам це розповідати) колись (може) прийде час, коли на прилавках будуть завали складских сучасних моделей на будь який смак у відносно простому доступу – тоді може предмети з "ознаками копаних" – будуть цінуватися краще)) (фантазую )
Це я знаю. В мене знайомий зі Штатів, там де ходять долАри, на початку травня взяв собі в коллекцію такий. За ціну я не знаю. Не прийнято таке питати. Правда він не різаний. А нормальний. Який і має бути. Не фрезерований, не шліфований. А як дійшов до нас. Без жодних ( по крайній мірі без видимих ) втручань.
В штатах не прийнято питати про рівень доходів, а про ціну на колекційну річ, навпроти, ще у колишнього СССРовця, відповідь, про значну суму вартості придбання, підіймає ретінг в очах друзів. Що написано на долярах, не знаю, бо по ангельські читати не вмію. Коли кажу, що голосую гривнею, то так воно і є. А взагалі, Ви, шановний , постіно переходите на особистості, що не має ніякого відношення до обговорюваної теми. Що до іншого, то підтверджую бажання зробити першу ставку на ауку. Всім миру та витримки.
Я не переходжу на особистості. Точніше на особистості переходите ви. А саме на свою ж особистість. Ви всюди натякаєте що ВИ голосуете гривнею, і даєте певну суму одразу. Правда частіше занижену в два три рази , но то таке. Так от я і питаю - ви підтвердили гривнею те шо обіцяли, чи то пусті балачки ? Я чомусь впевнеий що так і є. Але все таки перепитаю. На рахунок долярів і англійської мови - я вам співчуваю. Не знати міжнародної мови і кидати наліво і направо тисячі баксів - це дуже сумно(((( Як правило люди в яких є гроші, ведуть себе інакше. А на рахунок спитати за скільки взяв , то я вам на майбутнє скажу - то є моветон у вихованих людей. Тим більше у американців чи європейців. Де не прийнято говорити в голос про будь які грошові операції. Крім кишенькових витрат у Старбакс чи МакДональдс. І до чого там СРСР я так і не в'їхав.
Прошу пробачення, академіев не закінчував...а взагалі, чекаю посилання на тему в аук, щоб виконати обіцянку. Щодо знання мов. Вам сумно, що хтось не знае американської мови, комусь сумно, що хтось розмовляє россійською, комусь нейметься, що на землі е така держава, як Україна, чи США... взагалі, скільки людей, стільки точок зору...але, це цілком нормально і життя від цього не закінчуеться! Щодо цін, в три рази меньших. З точки зору продавця, всі, запропоновані ціни в три рази меньши, ніж бажалось отримати. З точки зору покупця, було би добре, як би, ціна придбання, була в три рази меньшою... На форумі велика купа "єкспертів", які пишуть лише для того, щоб щось написати, слід зазначити, що я вважаю, Ви до них не відноситись. Але, пишучи, наприклад про клони, в темі про "гранати з під землі", не допускаете точки зору, що лот з питаннями щодо стану (реставрований, або ні), та питаннями щодо дерева, може бути "розігнаним" тим "клоном", що мешкае разом з продавцем. Хай Вам щастить! ТС, всі чекають посилання на лот !!
Наверное,пропустили.Недавно на соседнем ауке МП 40 в похожем состоянии за 31600 ушел,могу дать ссылку.Поэтому за этот оценка в 50000 -вполне адекватная.А сколько за него дадут конкретно в какой то день на каком то аукционе это уже лотерея,как повезет.
Доброго всім! Оце дебати розвели! 1500 у.о. на старті з аука - це точно, а далі до бажання купити! Не така вже й часта річ, хоч і копана! Впевнений, що більшість з оцінювачів не відмовилися б.. хоча судячи з комплектацією - халяви не буде! 1000 ржавий, комплектний коп, а тут - колекційна річ! Одні деталі чого коштують... Свого поціновувача знайде! Удачі власнику якщо продаватиме!