Вітаю шановні камради. Яка вартість даного Штурмгевера, до речі підкажіть точно яка модель. Оцінка тільки по фото, що в темі. Річ не моя, додаткових фото зробити, поки що не зможу. Додатково є дві зворотні пружини, одна "новодєл", друга підбиралась, вони на фото не попали. Одна сторона коробки "самопал". Решту деталей в досить пристойному стані. По клеймах, нічого сказати не можу, предмет чуханий "очумілими ручками". Про роботу механізму нічого сказати не можу. Дякую всім хто відгукнеться.
Виден почерк криворукого мастера (это можно удивить со стороны ввареного куска металла в корпус, несоблюдение размеров), только понизили цену предмета... в лучшем случаи 30 т. грн. Так легендарный предмет всегда стоит своих денег в диапазоне 2-3т у.е.
Забув вказати, дерево "новодєл". Якщо можна вкажіть ціну по запчастинах ( ствол з ствольною коробкою, затвор, магазин і т.п.) я думаю ви зрозуміли. Дякую.
деактив... по экстерьеру это модель MP-43 или MP-44, выпускалась примерно с начала 44 года и до конца. Дерево по нормальному придется переделывать, видно что делалось очень на "глаз". Неплохая внутрянка рукояти с УСМ и хороший затвор с поршнем, в целом оценю от 1,3-1,5 к уе. Плохо что "замыленый" конечно
сильно шлифованный, + геометрия как после сварки? вопрос по соосности рукояти и самого тела ? старт от 1000$
Вітаю камради. Предмет шліфований, наскільки сильно сказати не можу, Геометрія не нарушена, сварки ноль, гарантовано. Ліва кришка спускового механізму повністю самопал. Скоро буде можливість детальніше оглянути і зробити додаткові фото. Дякую.