Стартуйте с 800 грн. Дешевле не вижу смысла: зеркало в норме, клейма в наличии. Готов подтвердить свои слова материально.
дякую за допомогу затвор і правда чудовий дуже багато часу на нього вбив але як ви бачите того коштувало
Вітаю! А як ви оприділили що з нього багато настріляли? Я навіть не знаю за що саме відповідає це зеркало хотів би дізнатись зарання дякую
Смотрите отверстие где боёк выходит- там круг выдавлен от капсуля, с настрелом круг отчетлевее становиться …
На фото 1/2 - "дзеркала" затворів Маузер 98. лівий - майже без настрІлу, правий - дуже багато настріляв... ...і це НЕ "круг выдавлен от капсуля". Це називається ПРОГАР - сталь поверхні дзеркала вигорає від прорИву газів через проміжок між капсулем і гільзою (при пострілі)... нагадує Польське (технологічне) клеймо ФБ "Радом"... Див. фото 3.
Дякую за роз'яснення мій як я розумію настріляний? І доречі як бачите затвор німець і маузер мій теж німець можливо цей знак був ексклюзивом якогось виробника?
...доречі - це міг бути польський затвор, захоплений німцями (на фабриці) у 39-му році і відправлений для зборки (скажімо ?) у окуповану Австрію, Чехію, де його остатОчно проклеймили як німецький... Таке можливо - педантичні німці нічого не викидАли, усе ішло у діло... З.ЬІ. польський затвор "маузера" абсолютно ІДЕНТИЧНИЙ німецькому...
Дякую зрозумів просто гвинтівка маузера з подібним клеймом має клеймо 38 року і все на клейма прийомки і так далі
...нЄ, Ви трохи не зрозуміли. ця загогУліна нагадує технологічне польське клеймо А усі інші клейма : ЗВІСНО - НІМЕЦЬКІ. відкіля воно там - я написав постом вище... З.ЬІ. ...доречі - у Поляків є традиція ставити клеймо на "шарік" рукоятки...
Так я все зрозумів просто не думаю що Польське на шарику так як на мому німецькому маузеру теж є я во всьому впринципі з вами погоджуюсь
Тоді перепрошую, значить по першим фотом мені просто здалося, але полЄміка стосовно прогарів предмету в такому стані, виглядає досить смішно, але в цілому Вам оцінку озвучили вище. Дякую
Я просто його заливав маслом після чистки щоб не заіржавів і якось вийшло таке чесно скажу незнаю чого так вийшло..