30 липня у неділю ВІК МАМАЙ провів свій вже другий захід Стар"ва-Фест 2017 у с.Стар"ява на Старосамбірщині.Фестиваль був присвячений 75річниці створення УПА.Також брали часть у проведенні реконструкції: ГО Товариство пошуку жертв війни Память(м.Львів),ВІК 579 полк Вермахт (м.Дніпро), ВІК 172 полк Вермахт (м.Кам"янське), ВІК Проскурівський гарнізон(м.Хмельницький). Захід провели на хорошому рівні,погодні умови нам сприяли,атмосфера була чудова,глядачі задоволені... Я як керівник ВІК МАМАЙ і організатор фестивалю,виношу подяку всім вищенаписаним клубам за проведений захід! Хлопці,дякую Вам-дасть Бог зустрінемось ще! Слава Україні!!!!
Героям слава!!! Велика подяка ВІК Мамай та особиста подяка Віталію Паньку від пошукового товариства жертв війни Пам'ять, за 2- ге запрошення на такий фестиваль! Дякуємо Вам за чудові вихідні, за хороший настрій який був з нами постійно, за цю атмосферу такого свята та вдале театраліазоване дійство!
Героям Слава !! Дякую вам пане Віталій за запрошення , та гостинність . Все було на вищому рівні , атмосфера просто бомба !!!! Від себе трохи фото...(P.S Фото з репетиції бою )
Вітаю. Дякую за запрошення. Фестиваль пройшов на високому рівні. Сценарій, прийом, забезпечення і все все все - супер. Mr.Patrik молодець!!! Організаторам, спонсорам і всім, хто долучився до проведення наші шанування. P.S. Маю думку, що цей захід - приклад того, що кошти, які призначені на фестиваль - йдуть на фестиваль, а не "кудись".
Хочу подякувати Віталію за запрошення, за чудово організований захід, за гостинність, щирість та щедрість! Таким чином гостей не кожен день зустрічають! За екскурсію у "Кімнатку під стрихом", окремо дякуємо!
Сказать огромное спасибо-это очень мало, для того, чтобы выразить благодарствие команде Витальки. С прошлой поездки я пол года жил эмоциями и воспоминаниями, а пол года жил необъятным желанием попасть вновь на Стар'ява-Фест. Молодчаги хлопцы. Всё очень достойно, красиво. Буду ждать следующего года.
Героям Слава!!! Виталик ты молодец! Женька выше правильно сказал: "Сказать огромное спасибо- это очень мало." Но я все равно скажу тебе огромное спасибо!!! Снимаю перед тобой шляпу! Мероприятие прошло на очень достойном уровне! Рвался к тебе на мероприятие всеми правдами и не правдами! То, что твое мероприятие добавило мне год жизни это 100% точно!!! Друзья! Очень рад был повидать всех Вас и познакомится с новыми. Виталик спасибо, что порадовал нас таким суперовым теленком и шашлыком, да вообще кормили нас на убой! Отдельное спасибо нашему полевому повару!!! Еще раз огромное спасибо и долгих лет жизни!!! Уже с нетерпением жду следующего года! С уважением, Александр.
Огромное спасибо Панько Виталию и ВИК Мамай от ВИК Доблесть 2./Inf.Rgt.579 за приглашение на Стар'ява-Фест. Присоединяюсь к выше сказанным сказанным словам Евгения и Александра и могу сказать только одно,такой встречи и такого отношения,я ещё не где не встречал, мероприятие прошло на высшем уровне,Рад был увидеть своих друзей и приобрести новых.С уважением, Сергей.