Сам станок у гарному стані, хоча є маленькі нюанси. Не рідна матриця під зірку - є декілька різних, всі копії оригіналу. Також отвір для встановленя матриці зірки розсверленно. Відсутня пружинка у лотку з подавачем капсулю. Її роль відіграє стяжка, коли залишається меньше 20 капсулів на лотку - працює гірше, але капсуль подає. Комплект більше ніж стандартний. Встановлені - універсальна мірка і компенсатори тиску на шріт та порох. Також є ще один стакан фінальної операції у зборі і на вибір декілька матриць нарізання зірки. Працює прекрасно, робить гарні набої, на фото докручені матрицею Gaep №2. В мене порядка двух років, зробив ним близько 700 - 900 шт. Операції що виконує станок: * Декапсуляція гільзи * Обжим юбки гільзи * Капсуляція гільзи * Обжим капсульного гнізда * Подача пороху і шроту * Подача ПК у гільзу * Створення необхідного тиску на ПК динамометричним навойником * Нарізання гільзи зіркою * Обжимка набою і створеня конусу на його кінці * Автоматична подача капсулюна лоток для капсулювання Працювати можна з гільзою довжиною як 70мм, так і 76мм. Ціна 11000 грн. Торги і запитання краще по телефону. 097 966 29 06 - Денис
Добрий день. Цікавить станок. Думаю придбати дитині вертикалку у 20к, але розумію, що з комплектуючими 20к у нас складнощі. Поки вагаюсь, але буду дуже вдячний, якщо зможете накидати якісних фото станка.