Станина від швейної машини

Тема у розділі 'Горище', створена користувачем Wolf ua, 24 вер 2015.

1. Wolf ua

Wolf ua Stabsgefreiter

Повідомлення:
    164
    Адреса:
    м.Стрий Україна
    Попалась така половинка від станини швейної машини. Напис " the new shutle sewing machine trade-mark " Гуглив - знайшов таку,продається http://beta.baddeh.com/ads/sewing-machine/, але інформацію про виробника і період виготовлення не знайшов.Знаю,що до мілітарії станина відношення не має,але буду вдячний за інформацію.
    2015-09-19 20.10.56.jpg 2015-09-19 20.11.14.jpg 2015-09-19 20.11.45.jpg

antykvar_2009 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Виделка в старослов'я́нськиму стилі " Бог Перун" посрібнення
      1750 грн.
    2. "Московії"Кінець 18ст.початок 19ст. Метал кований дуже кріпкий. Помито водою,змазано масти...
      550 грн.
    3. Керамічна пляшка з часів ПСВ 1 л.від мінералки.Горішний сохран.Висота 295 мм Стан на світлинах.
      250 грн.
    4. Блиндажный коп . Немного помыта . Длина ложки = 150 мм . Вес = 26 грамм . Лично сам хорошо упако...
      850 грн.
    5. 500 грн.
  3. valid

valid Oberleutnant

Повідомлення:
    2.451
    Адреса:
    Ásgarðr
    Ошибка в правописании английского слова SHUTTLE = челнок (на станине одна буква Т пропущена) лично мне навевает мысль о том, что Ваша находка - подделка под известную фирму SINGER, торговый знак (TRADE MARK) которой выглядел вот так:
    Возможно, я не прав, и специалисты по гербам подскажут, чьи львы на станине поддерживают медальон тоже с буквой S, как у Зингера.

Честь имею!

4. Wolf ua

Wolf ua Stabsgefreiter

Повідомлення:
    164
    Адреса:
    м.Стрий Україна
    На мою думку,підробка повинна бути схожою на оригінал.В даному випадку зі схожості дві різні літери "S" на торгових знаках.Я також спочатку на Зінгер подумав.Потім передивився всі логотипи зінгера і такого написання літери S не знайшов. Щодо неправильності слова "shutle" я сумніваюь.Просто гугл дає більш поширене слово.Ось ще одна станина з таким написанням слова "човник"
    DSC02276.jpg
    http://fichtljenco.rajce.idnes.cz/Piece_of_America,_THE_NEW_SHUTLE_SEWING_MACHINE/

valid подобається це.
  5. Wolf ua

Wolf ua Stabsgefreiter

Повідомлення:
    164
    Адреса:
    м.Стрий Україна
    Trade mark фірми "Dürkopp" (нині Dürkopp Adler AG) приміром теж містить зображення літери "S" і двох левів

Інше написання "човник" з ідентичною легендою бренда

tankis та Sholer подобається це.