Доброго здоров‘я! Для повноцінної оцінки треба зазначити, чи кислотилась «халхінголка» (схоже на те?), а також зробити інформативні фото у сухому стані...
Три роки тому також підняв «халхінголку», яка спочатку виглядала дуже бадьоро, було багато фарби і навіть помітні обриси зірки. Легенько покислотив, покрив «ведешкою» і відклав реставрацію на потім. Згодом почала сильно сипатись, я пробував акуратно її зашкурити і ніби-то навіть ліквідував вогнища іржі. А коли через півтора-два роки відправив її майстру на реставрацію і він її обпалював, то вилізло багато дрібних свищів... Це я до того, що метал на цих касках дуже тонкий і всі ті пупирці на ній уже можуть бути потенційними місцями, де в подальшому піде корозія і можуть виникнути свищі.... На мою думку ціна від 3000 грн. і до бажання її купити за умови збереження повної аутентичності (до прикладу, покрити воском)...
Все правильно зробили, три години в щавельці якраз норм (а ще краще кожних півгодини витягати каску з кислоти і легенько чистити щіткою з мильним розчином). Так чи інакше, але Вам краще не зволікати з продажем, якщо особисто не в стані привести каску до пуття! Виставите на продаж, обов‘язково скиньте сюди відповідне посилання