Вот это исходник? На даном фото с ними еще ничего не делалось ? А зачем вы их реставрацией портили тогда? Все эти застаривания и прочее - это все бутафория для театра. Я понимаю не каждый может позволить дать 1000 евро и больше за хорошую хасанку со звездой. Или гораздо больше за редкие экземпляры этого шлема. Но родное состояние всегда в цене. А реставрация дело на любителя. Реставрацию сложно продать. Я бы одталкивался от 2000 для старта.
До того ж , якщо вже займатися бутафорією, то робити то правильно. Не може підшоломник бути таким новим при тому, що каска зачухана і ржава. Тут або старити все, або не старити нічого. Нагадує коли копану і страшно биту коррозією гвинтівку , ставлять в новесеньке складське дерево. Ще й лакують його, під італійський меблевий гарнітур. Жорстокий десонанс.
скажу чесно робота не моя . всі побажання і коментарі передам людині яка проводить роботи , моя скромна місія приблизно оцінити предмети дякую за дописи всім
Камради, каски підготовлені для продажі в Англії, на даний час з переправкою заминка, тому продаються в Україні. Зістарити підшолом ні затрат, ні часу не потребують, а через кордон перевезти зістарену буде непросто. Тому, маємо, те що маємо. Михайло Ви не праві, на рахунок того, що реставрація не продається. Продається і досить непогано, правда не тут. Віктор, по першій касці, насправді фарба вийшла бомба, + 4розмір + № ,просто на фото щось не так виходить.(номер не набивався, не нашкрябувався - 100% оригінал) Всім дякую за критику, а ТС за рекламу.
Так я мав на увазі Україну. В Англії знаю кількох камрадів що купують такі речі. Так як для них то копійки, порівняно з оригіналом. А з відправкою в чому проблеми? Ніколи не було. В мене наприклад. І з відти теж приходить усе.
Тобто в оригіналі? Оригігал з зіркою в районі 1000. А якщо іспанська партія то там взагалі космос. Чи ви маєте на увазі в оригіналі до реставрації?