Сьогодні на позиціях по ПСВ попала ось така монетка. Не можу знайти подібну монету з хорошим зображенням та з інформацією. Підкажіть, будь ласка, просвітіть!
Стефан Баторий, коронный шеляг. Цена вас приятно удивит. По каталогу R7. Старт от 100$. Советую даже не чистить.
Дякую за відповідь, друже! Це моя вперше така знахідка на вибитих місцях. Метрів 10 від монети австріяк в окопі з усіма обладунками, кругом гільзи, патрони і в тому смітті така монетка. Вона була чорною, думав якийсь мідяк австрійський, а коли вдома помив - срібло і рік. Я не чистив, просто помив. Бачив на польському сайті така сама монета пішла за 103 долари, але стан монети ніякий, якийсь обрубанець. В моєї краї рівні, гарні. Підкажіть. Де можна виставити на об"єктивну оцінку?
Це ви так вважаєте, а не я! І не треба тему перетворювати на якесь пустословство та докори. Я попросив допомоги і задав запитання. Хто може і хоче - той допомагає. Інші - мимо
Тут я знайшов на одному сайті такий собі опис даної монети. Ще є на сайті висвітлено продаж такої монети за 103 долари, але в набагато гіршому стані ніж моя https://fortresscatalogue.com/index2.php?cat=1582PL00500&page=Coin_Details