Доброго вечора усім форумчанам.Купив вчора ось таку кокарду.сьогодні привіз і пофоткав. Хочу взнати чи буде дана кокарда мати інтерес на аукціоні. На срібло непровірав але наперший погляд воно і по бумазі пише як карандаш. Цікавить період.Ціна старту а також хоч приблизна ціна продажу кокарди. Чекаю на ваші відповіді.Буду вдячний всім хто відповість.З повагою bodya71.
Дякую за відповідь.Ачи буде вона цікава для когось. Якщо буде то на яку приблизно суму.З повагою bodya71.
оценка в разделе "сколько стоит" или выставьте на аук.коллекционеры темы УНР есть,может,кто и откликнется.с уважением
Дякую і вам Vlad.i.Mir за відповідь.Скажіть будьласка чи можна перенести тему в розділ "сколько стоит".Чи треба там створювати нову. Буду вдячний за відповідь.З повагою bodya71.
Перш ніж створювати,зносіть до ювеліра,щоб точно визначити метал. Алюміній теж по папері пише. Інколи і мельхіор.
Тему переніс в розділ "сколько стоит"там цікаво. Виявляється кокарда зроблена з 20 копійок 1930 Які виготовлялись срібними. Кому цікаво ось силка. https://reibert.info/threads/sribna...-viznachennja-ta-ocinku-dlja-prodazhu.880027/