Складний ніж Spyderco Subvert Sprint Run Carbon Fiber 20CV

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем romanjoe, 16 тра 2025.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец romanjoe

romanjoe Stabsgefreiter

Повідомлення:
    283
    Адреса:
    Lviv
    APC_3700.jpeg

Вітаю, спільното!

Цей місяць видався багатим ножами, які я тримаю в руках в перший раз. Subvert давно був на моєму радарі і зрештою маю можливість скласти про нього своє враження!

Subvert, певно, є одним з найбільших ножів Spyderco з Тайваня. Харизматичний дизайн від ізраїльського майстра Наті Амора поєднує характерну унікальну форму клинка та контуроване потовщене руків'я яке дуже зручно лежить в руці. Конструкція складається з титанових лайнерів та текстурованого карбону, осьовий на підшипниках.

Ніж має дуже характерний акустичний і механічний профіль. Якість виготовлення на найвищому рівня, як і більшість Тайванських Spyderco! Форма клинка, на мою думку дуже практична і як на мене подібна до Grimsmo Norseman.

Рекомендую всім шанувальникам великих ножів!

Довжина: 233 мм
    Клинок: 100 мм
    Руків'я: 114 мм
    Обух: 4 мм
    Вага: 170 грам

Виробник: Тайвань

Ніж новий

Ціна: 395$ (тільки продаж)

Оплата на карту. Відправка НП.

APC_3701.jpeg APC_3702.jpeg APC_3703.jpeg APC_3704.jpeg APC_3705.jpeg APC_3706.jpeg APC_3707.jpeg APC_3708.jpeg APC_3709.jpeg APC_3710.jpeg

Kickboxer, bvmkapitan та Андрій Линенко подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Ніж міцний бойовий виробництва Франціі Товщина обуху 4 мм. Без люфту
      580 грн.
    2. Характеристики: Клинок: сталь 65х13 Загальна довжина: 24.5 см Довжина клинка: 13 см Довжина ручки: 1...
      850 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      Пропонуємо Вашій увазі професійний кухарський ніж Sonmelony Chef– ідеальний помічник на вашій кухні....
      299 грн.
    4. Ножиці виробництва тм Fiskars Finland під ліву руку
      150 грн.
    5. (в наявності 1 шт.)
      Ніж Gerber Strongarm FE – це професійний ніж для виживання, який розроблений як інструмент для вижив...
      499 грн.
  3. Продавец romanjoe

romanjoe Stabsgefreiter

Повідомлення:
    283
    Адреса:
    Lviv
    ПРОДАНИЙ

Статус теми:
Закрита.