Пропоную до вашої уваги Spyderco C77 Spyderhawk – 11500 грн. Spyderhawk (модель C77SBK) – один із рідкісних спеціалізованих ножів від Spyderco з клинком hawkbill. Перша генерація випускалась в Японії тільки в 2003 році та розроблена як збільшений варіант моделі Merlin (або Harpy), для використання на морі та у видах діяльності, пов’язаних з водою. Має великий клинок з нержавіючої сталі VG-10 (наступні генерації - сталь Н1), серейторну заточку, та призначений перш за все для різу протЯгом тросів, мотузок та інших волокнистих матеріалів. Ергономічне та зручне руків’я з FRN, аналогічне за формою руків’я ендури 3 генерації. Дуже рідко зустрічається, має значну колекційну цінність. Б/в в гарному стані, незначні сліди використання (на кліпсі та кінчику клинка). Загальна довжина: 210 мм Довжина клинка: 92 мм Сталь: VG-10 Руків'я: Black FRN Вага: 84 гр. Огляди на YouTube-каналі VadimSWAT. Всі питання - в особисті повідомлення або на вайбер (097) 217-97-03, Вадим. Особисто в Харкові, доставка НП по Україні за рахунок покупця.