Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Spyderco Smock Folder - CF/G 10 Handle (3.45" S30V ) C240CF Хочу запропонувати Вам один із своїх улюблених ножів - Spyderco Smock. Ніж є результатом співпраці між Кевіном Смоком і Spyderco. Попередником цього ножа є найперший ніж дизайнера, модель SK23, що й стала першим ножем з удосконаленим замком - Button Compression Lock. Замок працює за такою ж системою як і всім знайомий Compression Lock, лише на лайнер натискає зручна кругла кнопка. Ніж полюбився завдяки своїй фіджетабельності, можливостям відкривати та закривати його багатьма способами, та через те що їм постійно хочеться фліпати і не випускати з рук. Смок має форму клинка Wharncliffe з порошкової сталі CPM S30V, доволі міцний кінчик, увігнуті спуски та чойл для акуратних робіт, а також безліч можливостей для кастомізації: плашок, кліпси, кнопки та осьового гвинта. Ніж виготовляється в Тайвані. Новий, оригінал, повний комплект, привезений з США (коробка трохи покоцалась при транспортуванні) Загальна довжина: 201 мм; Довжина леза: 86 мм; Товщина клинку: 3 мм; Сталь: CPM S30V; Покриття леза: Satin; Матеріал руків’я: Carbon, G-10; Замок: Button Compression Lock; Країна походження: Taiwan; Вага: 104 г. Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП! Ціна в США: 228$ + доставка + мито Ціна в Україні: 11130 грн Мої інші теми: Spyderco Paysan Spyderco Paysan Б/В Microtech Scarab 2 Gen 2 Stonewash Standard Microtech Ludt Gen 2 Tactical Hinderer XM-18 3,5" Spanto Working Finish Spyderco Subvert Sprint Run Carbon Fiber CPM 20CV Zero Tolerance ZT 0452BLUCF Magnacut Zero Tolerance ZT 0640 Emerson Zero Tolerance 0308 CPM-20CV Coyote Pro-Tech TR-5 Blue CPM-S35VN DPx HEST Milspec 3.0 Sleipner Microtech Socom Alpha Mini T/E Apocalyptic Cold Steel SRK SK-5
Ніж отримав нового господаря. Всім дякую за увагу. Можу привезти цей ніж, або любий інший під замовлення з США. Підписуйтесь на мій аккаунт тут, або в Телеграм-каналі, щоб знати про всі оновлення першими.