Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Spyderco Sliverax C228CFP Ніж в стані нового, оригінал, повний комплект Хочу запропонувати ніж одного з моїх клієнтів, який я колись привозив. Маловідомий спай, альтернатива парамілі з фліпером. Елегантний і практичний EDC-ніж із листоподібним лезом зі сталі CPM S30V і довжиною близько 87 мм. Дуже різучий! Руків’я з комбінації карбону і G-10 забезпечує міцність і легкість. Відкриття фліпером або отвором Spyderco, надійний та фіджетабельний замок Compression Lock, плавна робота на підшипниках. Загальна довжина: 203 мм; Довжина клинку: 88 мм; Товщина клинку: 3,5 мм; Механізм відкриття, замок: Compression Lock; Сталь: CPM S30V; Покриття.обробка леза: Satin; Матеріал руків’я: G-10/Carbon Fiber; Кліпса 2-позиційна; Вага: 94 г; Країна виробник: Тайвань. Додаткові фото/відео в ПП Вартість: 7250 грн (172$) Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм Ножі в наявності: Zero Tolerance 0804CF CTS-204p Spyderco Manix 2 Brown G-10 CPM-15V Spyderco Paramilitary 2 Brown G-10 CPM-15V Pro-Tech TR-3 Integrity Black Relic | DLC Button Lock Pro-Tech Malibu Stonewashed/Black Nexus - CCKS Spring DPx Hest/F 2.0 Triple Black, з Rotoblock! Viper Turn Lava Carbon Fiber & Titanium M390 - Знижка Kunwu Knives PULSAR Elmax Diamond Textured Titanium Cold Steel Recon Tanto SK-5 Ножі з колекції: ZT, Terzuola, Chaves, Hogue, Klotzli Ножі з колекції: Kansept Fenrir, Maxknives x Torpen, Knafs Lander