Складний ніж Spyderco Shaman CPM 15V

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем Mesmerizing_dogma, 21 жов 2024.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    349
    Адреса:
    Київ
    Бажаю всім здоров’я!

Хочу запропонувати
    Spyderco C229GPBN15V

Оригінальний ніж, привезений зі США. Абсолютно новий, ідеальна механіка, діставався лише для фото та відео!

На мою думку, серія ножів зі сталлю CPM 15V стала одним з найуспішніших експериментів Spyderco за останні роки. Спочатку був Manix, потім Paramilitary 2, а на останок лишили Shaman, якого я і хочу запропонувати.

CPM 15V розробки Crucible Industries – це сталь з неймовірно високим вмістом ванадію, що вилилося у відмінну зносостійкість (65HRC) та довге утримання ріжучої кромки. За термообробку сталі відповідає визнана людина в ножовій індустрії – Shawn Houston, також відомий як “Big Brown Bear”, чиє лого ми можемо побачити на зворотній стороні клинку.

Ножі випущені обмеженою серією, а про перевипуск, на жаль, немає навіть і чуток.

Характеристики:
    • Загальна довжина: 209мм;
    • Довжина клинку: 91мм;
    • Товщина клинку: 3,6мм;
    • Обробка клинку: Stonewash;
    • Сталь: CPM 15V;
    • Замок: Compression Lock;
    • Матеріал руків’я: G-10;
    • Кліпса: 4 позиційна;
    • Вага: 145г;
    • Країна-виробник: USA.
    ЦІНА:
    (тільки продаж)

Моє відео:

Мої інші теми:

Images:

1-min.jpg
    2-min.jpg
    3-min.jpg
    4-min.jpg
    5-min.jpg
    6-min.jpg
    7-min.jpg
    Останнє редагування: 25 лис 2024
    Sadeast22 та Kickboxer подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 5 шт.)
      Загальна довжина : 315 мм Довжина клинка : 145 мм Товщина клинка : 3,3 мм Марка сталі : D2 Маса ножа...
      730 грн.
    2. (в наявності 1 шт.)
      Ножи с клинками типа американский танто выглядят по-настоящему вкрутую (этакая небольшая катана). Но...
      299 грн.
    3. (в наявності 4 шт.)
      Многофункциональный туристический набор 6в1,Карманный Мультитул Камуфляж - вилка,ложка,нож,открывалк...
      99 грн.
    4. (в наявності 6 шт.)
      Легкое б\у , заводская заточка на всех инструментах * -Товар Не точеный ! -Плашки пластиковые Не име...
      350 грн.
    5. (в наявності 4 шт.)
      Новые ножи тм Laguiole France
      230 грн.
  3. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    349
    Адреса:
    Київ
    Продано!

Статус теми: