Складний ніж Spyderco Sage 6 Compression Lock CPM S30V Новинка

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем Mesmerizing_dogma, 3 чер 2025.

1. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    289
    Адреса:
    Київ
    Бажаю всім здоров’я!

Хочу запропонувати
    Spyderco Sage 6 C123CFBCLP

Оригінальний ніж, привезений зі США. Абсолютно новий, діставався лише для фото та відео!

Нове покоління серії Sage, яке отримало такий же compression lock як на моделі Smock.

Маємо фірмовий сатин; фірмове поєднання карбону та G-10 на руків’ї; дистанційну втулку в осьовому + шайби, через що маємо плавну механіку без люфту; різучу геометрію; невелику вагу. За розмірами майже 1 в 1 як Para 3.

Не дуже поширена у нас модель, на жаль. З таким замком ніж став ще краще, зберігши всі свої практичні якості

Характеристики:
    • Загальна довжина: 181мм;
    • Довжина клинку: 76мм;
    • Товщина клинку: 3мм;
    • Обробка клинку: Satin;
    • Сталь: CPM S30V;
    • Замок: Compression Lock;
    • Матеріал руків’я: Peel Ply Carbon + G-10;
    • Кліпса: 2 позиційна;
    • Вага: 93г;
    • Країна-виробник: Taiwan.
    ЦІНА: 230$
    (тільки продаж)

Моє відео:

Мої інші теми:

Images:

1.jpg
    2.jpg
    3.jpg
    4.jpg
    5.jpg
    6.jpg
    7.jpg
    8.jpg
    9.jpg
    3102912990 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Б/в,реставрований.Лезо коване з ресори товщиною 3 мм загартоване до 60 од протравлене в кислоті. Рук...
      1550 грн.
    2. Нож с фиксированным клинком Cold Steel Drop Forged Hunter 36MG — это серьезный и надежный инструмент...
      400 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      Нож Extrema Ratio MK 2.1 это рестайлинговая модель ножа Mark 2 - одного из самых распространенных но...
      349 грн.
    4. (в наявності 1 шт.)
      Ніж Gerber Strongarm FE – це професійний ніж для виживання, який розроблений як інструмент для вижив...
      499 грн.
    5. (в наявності 2 шт.)
      Нож тактический Columbia Black Hawk 2138B 30см,охотничий нож с пластиковым чехлом Нож Columbia 2138B...
      245 грн.
  3. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    289
    Адреса:
    Київ