Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Spyderco Paysan C238TIP Peter Rassenti Integral Folding Knife S90V Б/В + Lynch Spyderco Long Clip + Заточка у майстра в подарунок Ревізія останніх поколінь, у якій немає локстіку. Хочу показати Вам ще один Paysan, і запропонувати придбати цей рідкісний ніж. Paysan - інтеграл, натхненний кастомними роботами відомого ножового майстра Пітера Рассенті. Назва ножа перекладається з французької як фермер, хрестиянин. Його клинок, унікальної форми, з сабельним шліфуванням, виготовлений із 4 мм товстої нержавіючої сталі CPM S90V. Ця високоякісна сталь забезпечує чудове збереження гостроти леза та стійкість до корозії. Ніж оснащений фірмовим Спайдерхолом, який дозволяє зручно відкривати лезо однією рукою. Рукоятка виготовлена з цільного шмата титану. Замок фрейм, з сухарем. В осьовому шарикоподібні підшипники, що забезпечують плавну та легку роботу ножа. Ніж знятий з виробництва, рідкасна та бажана модель багатьох колекціонерів. Ніж б/в, невдало заточений, оригінал, привезений з США Загальна довжина: 222 мм; Довжина клинку: 99 мм; Товщина клинку: 4 мм; Механізм відкриття, замок: Chris Reeve Integral Lock; Сталь: S90V; Покриття/обробка леза: Stonewash; Матеріал руків’я: Titanium; Кліпса 1-позиційна; Країна виробник: Тайвань; Вага: 124 г. Знятий з продажу Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм Мої інші теми: Spyderco Paysan Microtech Scarab 2 Gen 2 Stonewash Standard Hinderer XM-18 3,5" Spanto Working Finish Spyderco Subvert Sprint Run Carbon Fiber CPM 20CV Microtech Socom Alpha Mini T/E Apocalyptic Spyderco Native Chief CPM-4V Spyderco Paramilitary 2 Jungle Wear Carbon DLC CPM-M4 Exclusive Spyderco Paramilitary 2 204p Avocado Zero Tolerance Hinderer ZT 0562TI Benchmade Adamas D2 Black G-10 275BK Microtech Exocet Red, Stonewash M390 Microtech MSI Ram-Lok OD Green/Black Blade Spyderco Endura 4 Emerson Wave Cold Steel SRK SK-5 Cold Steel SRK Compact SK-5