Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Spyderco Paramilitary 2 - OD Green G-10 - Black S90V Blade Одна з найпопулярніших моделей від компанії Spyderco, ікона EDC культури. Ексклюзивна Para 2 в комбінації S90V в DLC та зеленому G10. Ніж був випущений для магазину DLT Trading обмеженою партією. Ніж легке б/в, повний комплект, привезений з США Загальна довжина: 210 мм; Довжина леза: 87 мм; Товщина клинку: 3,5 мм; Сталь: S90V; Покриття/обробка леза: DLC; Матеріал руків’я: G-10; Механізм відкриття, замок: Compression Lock; Країна походження: USA; Вага: 106 г. Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм Мої інші теми: Spyderco Paysan Spyderco Paysan Б/В Microtech Scarab 2 Gen 2 Stonewash Standard Hinderer XM-18 3,5" Spanto Working Finish Spyderco Subvert Sprint Run Carbon Fiber CPM 20CV Zero Tolerance ZT 0640 Emerson Viper Turn Lava Carbon Fiber & Titanium M390 Pro-Tech TR-5 Blue CPM-S35VN DPx HEST Milspec 3.0 Sleipner Cold Steel SRK SK-5 Cold Steel Recon Tanto SK-5 Cold Steel SRK Compact SK-5
Ніж отримав нового господаря. Всім дякую за увагу. Можу привезти цей ніж, або любий інший під замовлення з США. Підписуйтесь на мій аккаунт тут, або в Телеграм-каналі, щоб знати про всі оновлення першими.