Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Spyderco Para Military® 2 G-10 Dark Gray Maxamet Один із тих ножів, які справді не хочеться випускати з рук. Класичний PM2, який давно став іконою в EDC-світі, в одній з найтвердіших серійних сталей - Maxamet. Це не просто тверда сталь — це суперсталь, створена для високоточного інструменту в аерокосмічній галузі. Її надзвичайна твердість (до 67 HRC) забезпечує фантастичну стійкість ріжучої кромки. Реально можна тижнями щодня щось різати — і лезо буде в ідеальному стані. Так, вона може бути трохи вимогливішою до догляду, бо не з нержавійки, але це дрібниці в порівнянні з тим, як вона працює. Навідміну від інших Para 2 на цій моделі маємо рідкісне покриття, як для цієї моделі, Stonewash, яке буде приховувати всі незначні подряпини і коцки. Руків’я з сірого G10, збалансоване та приємне в долоні. Ніж в стані нового (плями на накладках), оригінал, повний комплект. Загальна довжина: 210 мм; Довжина леза: 87 мм; Товщина клинку: 3,5 мм; Сталь: Maxamet твердістю до 67hrc!; Покриття леза: Stonewash; Матеріал руків’я: G-10; Механізм відкриття, замок: Compression Lock; Країна походження: USA; Вага: 106 г. Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм Ножі в наявності: Les George MK3 Magnacut Pro-Tech TR-3 Integrity Black Relic | DLC Button Lock Pro-Tech Malibu Stonewashed/Black Nexus - CCKS Spring DPx Hest/F 2.0 Triple Black, з Rotoblock! Viper Turn Lava Carbon Fiber & Titanium M390 - Знижка Kunwu Knives PULSAR Elmax Diamond Textured Titanium Cold Steel Recon Tanto SK-5 Cold Steel SRK Compact SK-5 Ножі з колекції: ZT, Terzuola, Chaves, Hogue, Klotzli
Ніж отримав нового господаря. Всім дякую за увагу. Можу привезти цей ніж, або любий інший під замовлення з США. Підписуйтесь на мій акаунт тут, або в Телеграм-каналі Knife Culture UA, щоб знати про всі оновлення першими.