Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Spyderco Paramilitary 2 MagnaCut Salt Knife Black G-10 (3.45" Black DLC) Найновіша за технологіями Параміля. Представник лінійки Salt. Клинок зі сталі CPM MagnaCut – передового порошкового металу, що забезпечує відмінний баланс між утриманням ріжучої кромки, ударною в’язкістю та стійкістю до корозії. Оновлене DLC покриття, що збирає менше відбитків. Руків’я виконане з текстурованого чорного G-10, із застосуванням фірмового патерну Caribbean Bi-Directional Texture від серії Salt, що гарантує надійне зчеплення навіть у складних умовах. Модель всюди sold out. Ніж новий, повний комплект, привезений з США Загальна довжина: 210 мм; Довжина леза: 87 мм; Товщина клинку: 3,5 мм; Сталь: CPM MagnaCut; Покриття/обробка леза: DLC; Матеріал руків’я: G-10; Механізм відкриття, замок: Compression Lock; Країна походження: USA; Вага: 106 г. Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм Мої інші теми: Les George MK3 Microtech Socom Elite Manual Tanto Apocalyptic Microtech LUDT Gen III Natural Clear Tanto Viper Turn Lava Carbon Fiber & Titanium M390 DPx HEST Milspec 3.0 Sleipner Spyderco Paramilitary 2 CPM-20CV Exclusive Kunwu Knives PULSAR Elmax Diamond Textured Titanium Ka-Bar Short Tanto Kraton (Ножни з Kaydex) Cold Steel Recon Tanto SK-5 Cold Steel SRK SK-5 Cold Steel SRK Compact SK-5
Ніж отримав нового господаря. Всім дякую за увагу. Можу привезти цей ніж, або любий інший під замовлення з США. Підписуйтесь на мій аккаунт тут, або в Телеграм-каналі, щоб знати про всі оновлення першими.