Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Spyderco Para 3 Lightweight Brown FRN Stonewash 15V - C223PBN15V З Новим Роком всіх! Хочу запропонувати компактний та легкий ніж-любимець багатьох ножоманів - Para 3. Продовження серії колаборацій з найфмейкером Shawn Houston (Big Brown Bear), в якій раніше були випущені моделі Manix 2, Paramilitary 2 та Shaman. Сталь має високу твердість, а також чудово утримує гостроту ріжучої кромки. Текстуровані накладки з FRN дуже легкі, що робить ніж ледь відчутним на кишені. Ніж новий, оригінал, повний комплект, привезений з США Загальна довжина: 183 мм; Довжина леза: 74 мм; Товщина клинку: 3,5 мм; Механізм відкриття, замок: Compression Lock; Сталь: CPM-15V; Матеріал руків’я: FRN; Кліпса 2-позиційна; Країна походження: США; Вага: 68 г. Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм Мої інші теми: Microtech Scarab 2 Gen 2 Stonewash Standard Hinderer XM-18 3,5" Spanto Working Finish Spyderco Subvert Sprint Run Carbon Fiber CPM 20CV Benchmade 940BK-03 Osborne Magnacut Pro-Tech TR-5 Blue CPM-S35VN DPx HEST Milspec 3.0 Sleipner Kunwu Knives PULSAR Elmax Diamond Textured Titanium Spyderco Paramilitary 2 S90V Hogue X5 Wharncliffe 4’’ Ka-Bar Short Tanto Kraton (Ножни з Kaydex) Cold Steel SRK SK-5
Ніж отримав нового господаря. Всім дякую за увагу. Можу привезти цей ніж, або любий інший під замовлення з США. Підписуйтесь на мій аккаунт тут, або в Телеграм-каналі, щоб знати про всі оновлення першими.