Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж SPYDERCO NATIVE CHIEF - ST. NICK'S EXCLUSIVE - BLACK HARDWARE - RED G10 - CPM-4V - C244GPRDBK Цей ніж - із за своїх кольорів міг би стати вибором Дедпула на кожен день. Native Chief — це велика версія відомої моделі Native, яка збільшена приблизно на третину, створюючи довший та більш функціональний інструмент для різання, який при цьому залишається надзвичайно тонким, легким (105 г) і зручним для носіння в кишені. Його лезо з повністю плоским заточуванням і спусками від обуху виготовлене зі сталі CPM-4V, має чойл для максимального контролю та делікатного різу. Ніж може стати гарною похідною кухнею із за свого довгого леза (104 мм) та різучої сталі з захисним DLC покриттям. Випускався обмеженим тиражем - всього 525 шт. Новий, оригінал, привезений з США Загальна довжина: 231 мм; Довжина леза: 104 мм; Товщина клинку: 3 мм; Сталь: CPM-M4; Покриття леза: DLC; Матеріал руків’я: G-10 Red; Механізм відкриття, замок: Back Lock; Країна походження: USA; Вага: 105 г. Мої інші теми: Spyderco Paysan Microtech Scarab 2 Gen 2 Stonewash Standard Hinderer XM-18 3,5" Spanto Working Finish Microtech Socom Alpha Mini T/E Apocalyptic Spyderco Paramilitary 2 204p Avocado Zero Tolerance Hinderer ZT 0562TI Benchmade Adamas D2 Black G-10 275BK Microtech Exocet Red, Stonewash M390 Microtech MSI Ram-Lok OD Green/Black Blade Spyderco Endura 4 Emerson Wave Cold Steel SRK SK-5 Cold Steel SRK Compact SK-5
Ніж продано, дякую покупцю! Можу привезти цей ніж, або любий інший під замовлення з США. Підписуйтесь на мій акаунт тут, або в Телеграм-каналі, знатимете про всі оновлення першими.