Вітаю спільноту! Пропоную до продажу ніж Spyderco Military 2.0 Compression Lock Folding Knife 4" CPM-S110V Satin Plain Blade, Blue/Purple (Blurple) G10 Handles - C36GPDBL2 Пропоную до продажу великий робочий ніж - Spyderco Military 2, з одним з найзручніших замків Compression Lock. Цей ніж покращена версія легендарного Spyderco Military. Має оновлений замок, збільшені сталеві лайнери, та можливість перестановки кліпси у 4 положеннях. На клинку передова порошкова металургійна сталь S110V, яка відзначається чудовою зносостійкістю, довговічністю ріжучої кромки та стійкістю до корозії завдяки високому вмісту ванадію та ніобію. Довжина клинка складає цілих 102 мм! Як і всі ножі Spyderco зі сталі CPM S110V, накладки на руків'ї з G-10 мають унікальний темно-синій колір і рифлену текстуру. Новий, оригінал, привезений з США Загальна довжина: 241 мм; Довжина леза: 102 мм; Товщина клинку: 3,65 мм; Сталь: CPM S110V; Обробка леза: Satin; Матеріал руків’я: G-10 (Blue); Замок: Compression Lock; Країна походження: USA; Вага: 147 г. Додаткові фото/відео в ПП Ніж в Києві Ціна: Проданий Мої інші теми: Microtech Glykon Bayonet OD Green Apocalyptic Standard Microtech Dirac Delta Tactical , сталь 204P Microtech Socom Bravo Mini Tanto Microtech Socom Alpha Mini T/E Apocalyptic Chaves Redencion Street M390, Full Titan Spyderco Manix 2 Lightweight Salt Magnacut Demko Knives AD20.5 Slicer Shark Lock CPM 20CV Cold Steel SRK SK-5
Ніж проданий, дякую покупцю! Можу привезти цей ніж, або любий інший під замовлення з США. Підписуйтесь на мій аккаунт тут, або в Телеграм-каналі, знатимети про всі оновлення першими!