Складний ніж Spyderco Military 2 S110V

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем gbpgl, 31 сер 2024.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец gbpgl

gbpgl Stabsgefreiter

Повідомлення:
    446
    Вітаю спільноту!
    Пропоную до продажу ніж Spyderco Military 2.0 Compression Lock Folding Knife 4" CPM-S110V Satin Plain Blade, Blue/Purple (Blurple) G10 Handles - C36GPDBL2

Пропоную до продажу великий робочий ніж - Spyderco Military 2, з одним з найзручніших замків Compression Lock. Цей ніж покращена версія легендарного Spyderco Military. Має оновлений замок, збільшені сталеві лайнери, та можливість перестановки кліпси у 4 положеннях.
    На клинку передова порошкова металургійна сталь S110V, яка відзначається чудовою зносостійкістю, довговічністю ріжучої кромки та стійкістю до корозії завдяки високому вмісту ванадію та ніобію. Довжина клинка складає цілих 102 мм! Як і всі ножі Spyderco зі сталі CPM S110V, накладки на руків'ї з G-10 мають унікальний темно-синій колір і рифлену текстуру.

Новий, оригінал, привезений з США

Загальна довжина: 241 мм;
    Довжина леза: 102 мм;
    Товщина клинку: 3,65 мм;
    Сталь: CPM S110V;
    Обробка леза: Satin;
    Матеріал руків’я: G-10 (Blue);
    Замок: Compression Lock;
    Країна походження: USA;
    Вага: 147 г.

Додаткові фото/відео в ПП
    Ніж в Києві

Ціна: Проданий

Мої інші теми:
    Microtech Glykon Bayonet OD Green Apocalyptic Standard
    Microtech Dirac Delta Tactical , сталь 204P
    Microtech Socom Bravo Mini Tanto
    Microtech Socom Alpha Mini T/E Apocalyptic

Chaves Redencion Street M390, Full Titan
    Spyderco Manix 2 Lightweight Salt Magnacut
    Demko Knives AD20.5 Slicer Shark Lock CPM 20CV
    Cold Steel SRK SK-5

IMG_2046.jpg
    IMG_2047.JPG IMG_2048.jpg IMG_2049.jpg IMG_2050.JPG IMG_2051.jpg IMG_2052.jpg IMG_2053.jpg IMG_2054.jpg

Останнє редагування: 14 вер 2024
    Kickboxer подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. продам мультитул Gerber MP600 Black oxide (USA), у практично новому стані. Опис - Мультитул Gerber M...
      1150 грн.
    2. Ніж міцний та надійний вінтажний з короною виробництва Франціі Люфт відсутній Товщина обуху 2мм Кінч...
      250 грн.
    3. якісна нова універсальна точилка правка для ножів від Diamond Tapered, буде в нагоді кожному як в рю...
      150 грн.
    4. (в наявності 2 шт.)
      Легендарный нож OKAPI 907Е 21 см Клинок ножа изготавливается из высокоуглеродистой стали 1055, закал...
      69 грн.
    5. Нож Cold Steel Ti-Lite 6 лучшая реплика Характеристики: Сталь: 440C Длина клинка: 15 см Длина ножа...
      500 грн.
  3. Продавец gbpgl

gbpgl Stabsgefreiter

Повідомлення:
    446
    Ніж проданий, дякую покупцю!
    Можу привезти цей ніж, або любий інший під замовлення з США.
    Підписуйтесь на мій аккаунт тут, або в Телеграм-каналі, знатимети про всі оновлення першими!

Статус теми:
Закрита.