Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Spyderco Military 2 Sprint Run Knife Brown G-10 (4" Satin CPM15V) Хочу запропонувати Вам обмежений випуск однієї з найзнаковіших тактичних складних ножів від Spyderco, виконаний зі сталі CPM-15V. Military 2 є оновленою версією оригінальної Spyderco Military, яка отримала покращений ергономічний дизайн та Compression Lock замість Liner Lock. Нагадаю, що 15v - це порошкова високованадієва сталь від Crucible Industries, яка відзначається надзвичайною зносостійкістю. Вона містить близько 15% ванадію, що значно перевищує аналогічні показники у CPM-10V та інших популярних сталях для ріжучих інструментів. Завдяки цьому CPM-15V має виняткову твердість і чудово тримає ріжучу кромку навіть при інтенсивному використанні. Однак через високу твердість вона складна в заточуванні та може бути дещо крихкою при надмірних навантаженнях. Цей Sprint Run – ідеальний вибір для колекціонерів та ентузіастів, які хочуть випробувати одну з найтвердіших та найвитриваліших сталей на ринку. Ніж новий, оригінал, в повному комплекті, привезений з США Загальна довжина: 242 мм; Довжина клинку: 102 мм; Товщина клинку: 4 мм; Механізм відкриття, замок: Compression Lock; Сталь: CPM-15V; Покриття.обробка леза: Stonewash; Матеріал руків’я: G-10; Кліпса 4-позиційна; Країна походження: USA; Вага: 122 г. Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм Мої інші теми: Microtech Scarab 2 Gen 3 Outbreak Fluted Microtech Hera II Outbreak Les George MK3 Magnacut Piratech Kraken CPM-S90V Fox Knives Terzuola ATCF Original Gangster MagnaCut Viper Turn Lava Carbon Fiber & Titanium M390 Spyderco Paramilitary 2 CPM-20CV Exclusive Kunwu Knives PULSAR Elmax Diamond Textured Titanium Cold Steel Recon Tanto SK-5 Cold Steel SRK Compact SK-5
Ніж отримав нового господаря. Всім дякую за увагу. Можу привезти цей ніж, або любий інший під замовлення з США. Підписуйтесь на мій аккаунт тут, або в Телеграм-каналі, щоб знати про всі оновлення першими.