Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Spyderco Slym R.I.L. Knife Gray PVD Ti + Dark Matter Polar FatCarbon (3.4" SW) Ніж новий, оригінал, повний комплект Виготовлений в Італії на виробництві LionSTEEL виключно для Spyderco, новинка Slym поєднує в собі вишуканий дизайн і сучасні матеріали. Лезо з Böhler M390 (довжина — 8.7 см, товщина — 3.5 мм) виконане у формі drop-point з прямими спусками від обуха та поєднанням фінішів сатин/стоунвош. Цільне інтеграл-руків’я — це сірий PVD-покритий титан, прикрашений вставками з Dark Matter Polar FatCarbon. Ніж відкривається класичнимспайдерхолом або знімним фліппером. Вага — лише 96 г, а глибока кліпса дозволяє зручне носіння в кишені. Slym дійсно виправдовує свою назву: витончений, легкий і майже непомітний у кишені — ідеальний вибір для поціновувачів стилю та функціональності в EDC. Загальна довжина: 199 мм; Довжина клинку: 87 мм; Товщина клинку: 3,5 мм; Сталь: M390; Обробка клинку: Сатин; Матеріал руків’я: Titanium, Fat Carbon; Кліпса: 2-позиційна; Тип замку: Frame Lock; Вага: 96 г; Країна походження: Італія. Додаткові фото/відео в ПП Ніж в Києві Вартість: 305$ Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм Огляд цього ножа від українського майстра-заточника Віктора Мацикура на YouTube: Посилання Ножі в наявності: Zero Tolerance ZT 0044 S45VN Button Lock Zero Tolerance ZT 0452 BLUCF Magnacut Microtech Ultratech ZBP D/E Full Serrated Apocalyptic Zero Tolerance ZT0392 PURBLKWC M390 Zero Tolerance 0804CF CTS-204p Spyderco Paramilitary 2 Brown G-10 CPM-15V Pro-Tech TR-3 Integrity Black Relic | DLC Button Lock Viper Turn Lava Carbon Fiber & Titanium M390 - Знижка Cold Steel Recon Tanto SK-5 Spyderco Sliverax CPM S30V C228CFP Ножі з колекції: ZT, Terzuola, Chaves, Hogue, Klotzli Ножі з колекції: Kansept Fenrir, Maxknives x Torpen, Knafs Lander