Вітаю спільноту! Пропоную до продажу ніж Spyderco Endura 4 Knife Emerson Opener FRN Folder Пропоную на продаж EDC-ікону від Spyderco, модель Endura 4 з Emerson wave. Механізм відкриття від Emerson — це гачок, який вигинається з верхньої частини леза ножа. Під час витягування ножа з передньої кишені він зачіпляється за край кишені, швидко відкриваючи лезо, приводячи ніж в робочий стан. Ніж дуже легкий, має повнорозмірне лезо 96 мм, та має накладки з FRN темно-синього кольору. Ніж в стані нового (*є потертість на кліпсі), оригінал, привезений з США Загальна довжина: 224 мм; Довжина леза: 96 мм; Товщина клинку: 3 мм; Механізм відкриття, замок: Back Lock; Сталь: VG-10; Матеріал руків’я: FRN (синя); Кліпса 4-позиційна; Вага: 102 г. Мої інші теми: Microtech Glykon Bayonet OD Green Apocalyptic Standard Microtech Ultratech Leo T/E M390 2024 лімітка Microtech Dirac Delta Tactical , сталь 204P Microtech Socom Bravo Mini Tanto Microtech Socom Alpha Mini T/E Apocalyptic Chaves Redencion Street M390, Full Titan Zero Tolerance Hinderer ZT 0562TI Spyderco Military 2 S110V Spyderco Manix 2 Lightweight Salt Magnacut Civivi Vision FG Cold Steel SRK SK-5
Ніж продано, дякую покупцю! Можу привезти цей ніж, або любий інший під замовлення з США. Підписуйтесь на мій акаунт тут, або в Телеграм-каналі, знатимете про всі оновлення першими.