Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Spyderco Drunken Carbon Fiber/Titanium - 3.45" CPM S90V Blade C235CFTIP Ніж в стані нового, оригінал Аристократичний силует із хижою суттю — Spyderco Drunken S90V легко сплутати з кастомом. Клинок 8,9 см зі сталі CPM S90V ріже довго й чисто, без постійних підправок. Товщина 3,5 мм дає і контроль, і достатній запас міцності. Загальна довжина 20,4 см робить ніж повнорозмірним, але не громіздким. Вага близько 110 г відчувається легкою для титану. Руків’я з титану та вуглецевого волокна виглядає стримано й дорого. Frame lock працює чітко й надійно. Підшипники забезпечують плавний хід клинка. Це EDC для точного різу, їжі та акуратних робіт. Родзинка — відчуття «кастому» від Сенькевича з серійною надійністю Тайванського Spyderco. Загальна довжина: 204 мм. Довжина клинку: 87 мм. Товщина клинку: 3,5 мм. Механізм відкриття, замок: отвором Spyder Hole; замок Frame Lock. Сталь: CPM S90V. Покриття/обробка леза: стоунвош. Матеріал руків’я: карбонові накладки. Кліпса: 1-позиційна Вага: близько 110 г. Країна походження: Тайвань. Додаткові фото/відео в ПП Вартість: 475$ Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм Огляд Віктора Мацикура на цей ніж на YouTube Ножі в наявності: Microtech Combat Troodon Outbreak Tanto Zero Tolerance ZT 0095S90BLK Spyderco Subvert Sprint Run Carbon Fiber CPM 20CV Cold Steel AD-10 Demko Limited Edition Titanium 3V Satin Microtech Socom Elite S/E Weathered Metal Benchmade Adamas Black Tactical Chris Reeve Large Sebenza 31 Glass Blasted Spartan Helmet Microtech/Bastinelli Creations 215-7S Signature Series Feather Zero Tolerance ZT0392 PURBLKWC M390 Koenig Arius Gen 4 SPK Lamia Nature Grip Arno Bernard iMamba Spyderco Sliverax CPM S30V C228CFP Ножі з колекції: ZT, Chaves, Hogue, Klotzli Ножі з колекції: Maxknives x Torpen, Knafs Lander