Складний ніж Spyderco Drunken Carbon+Titanium Sinkevich CPM S90V

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем Mesmerizing_dogma, 25 жов 2024.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    350
    Адреса:
    Київ
    Бажаю всім здоров’я!

Хочу запропонувати
    Spyderco Drunken C235CFTIP

Оригінальний ніж, привезений зі США. Абсолютно новий, діставався лише для фото та відео

На мою думку, саме тайванські моделі Spyderco по-справжньому показують, на що здатна компанія; пригадаймо хоча б інтеграли Nirvana та Paysan. Модель Drunken дизайну Сінкевича лише підсилює мою тезу.

Маємо фірмовий тайванський ледь не дзеркальний стоунвош; пристойну механіку на шайбах; гарне співвідношення клинка до руків’я; неймовірну обробку карбону та титану – маю зізнатись, що нічого подібного на ножах від таких ‘’велетнів’’ я ще не бачив.

Один з найкращих ножів за всіма рівнями, з якими я міг ознайомитися за останній час.

Характеристики:
    • Загальна довжина: 204мм;
    • Довжина клинку: 89мм;
    • Товщина клинку: 3,5мм;
    • Обробка клинку: Stonewash;
    • Сталь: CPM S90V;
    • Замок: Frame Lock;
    • Матеріал руків’я: Carbon Fiber + Titanium;
    • Кліпса: 1 позиційна;
    • Вага: 107г;
    • Країна-виробник: Taiwan.
    ЦІНА: ПРОДАНО
    (тільки продаж)

Моє відео:

Мої інші теми:

Images:

1-min.jpg
    2-min.jpg
    3-min.jpg
    4-min.jpg
    5-min.jpg
    6-min.jpg
    7-min.jpg
    8-min.jpg
    9-min.jpg
    Останнє редагування: 30 лис 2024
    Kickboxer та RENAULT подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 12 шт.)
      Характеристики: Загальна довжина : 260 мм Довжина клинка : 122 мм Товщина клинка : 3,0 мм Марка стал...
      700 грн.
    2. Продам ніж Victorinox Сlimber. Характеристики в мережі, прихованих недоліків не виявив.
      750 грн.
    3. (в наявності 19 шт.)
      НОВИНКА. РІДКІСНА (КОЛЕКЦІЙНА) РІЧ. окрім ножів, які постійно в наявності, прибули Glock 78 в оливко...
      3250 грн.
    4. (в наявності 2 шт.)
      Пропонуємо Вашій увазі професійний кухарський ніж Sonmelony Chef– ідеальний помічник на вашій кухні....
      299 грн.
    5. Материал лезвия Бёлер N690Co Твёрдость лезвия HRC 58-60 Ручка Г-10 Ножны Кожа Масса: 343 г Общая дли...
      10800 грн.
  3. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    350
    Адреса:
    Київ
    ПРОДАНО!

Статус теми:
Закрита.