Складний ніж Spyderco Bodacious

Тема в разделе "Ножі та мультитули", создана пользователем romanjoe, 6 ноя 2024.

Статус темы:
Закрыта.
  1. Продавец romanjoe

romanjoe Stabsgefreiter

APC_2863.jpeg

Шанувальники моделі Shaman весь час жалілись на великий чойл, коротшу по відношенню до руківв'я РК та нюанси із компрешн лок замком. Всі ці побажання співзасновник Спайдерко Сед Глессер врахував при розробці абсолютно нової моделі павуків під назвою Bodacious.

Ніж вийшов чимось середнім між Маніком та Шаманом із максимально довгою РК, високими спусками, тоншим руків'ям та загалом більш мінімалістичним профілем.

Цікава свіжа модель для шанувальників Spyderco із класичним широки потенціалом для кастомізації.

Довжина: 210 мм
    Клинок: 93 мм
    Руків'я: 118 мм
    Обух: 3,2 мм
    Вага: 136 г
    Руків"я: G-10

Країна виробник: США

Ніж новий

Ціна: 260$ (тільки продаж)

Оплата на карту. Відправка НП.

APC_2864.jpeg APC_2865.jpeg APC_2866.jpeg APC_2867.jpeg APC_2868.jpeg APC_2869.jpeg APC_2870.jpeg APC_2871.jpeg APC_2873.jpeg APC_2872.jpeg APC_2874.jpeg

spekul, Kickboxer и Qoo нравится это.
  2. Интересные лоты

1. Нож оригинальный ТМ Laguiole France Нож крепкий.Люфта и шата лезвия нет.
      350 грн.
    2. Frog Bayonet, IRR. Оригінал Великобританія Чохол для піхв (ножен) штикножа Хакі Норм. стан.
      220 грн.
    3. Мусат великий як новий виробництва Франціі
      280 грн.
    4. Мультитул SOG PowerLock V-Cutter (Чехол+біти)(Новий) Компанія SOG єдина застосувала у цьому...
      2730 грн.
    5. (в наличии 2 шт.)
      Ніж складний НОКС Кугуар - вірний помічник у поході, рибалці, туризмі, полюванні та й просто в побут...
      425 грн.
  3. Продавец romanjoe

romanjoe Stabsgefreiter

4. Продавец romanjoe

romanjoe Stabsgefreiter

ПРОДАНИЙ

spekul нравится это.
Статус темы:
Закрыта.