Це все липа! Колись були ДОСАФи , та були СЮТи і там була спортивна техніка, яка їм належала. Зараз такого немає. Років п'ятнадцять тому знайомі байкери розповідали, що знайшли техпаспорт на спорт техніку подібних установ, та зробили копію на оргтехніки. Продавали копії бажаючим, але це просто папірець!
Свого часу був в мене кросовий CZ 250 513 з клубними доками! Скажу він себе, коли транспортуєш належним чином мотоцикл, то від таких документів є толк, а так вони ні разу не знадобились, працівники тільки дим нюхали !
Написал ему ранее, но пока тишина, поэтому хотел разыскать других людей которые этим занимаются. Ездить собираюсь на этом мотоцикле преимущественно по лесам, нужна бумажка на всякий случай если остановят, правда не знаю насколько это поможет
Кросовий мотоцикл не являється транспортним засобом, так як, на ньому заборонено їздити по дорогам загального використання, по факту він являється спортивним інвентарем! Але нажаль, нашим правоохороцям хрін докажеш це! Свого часу консультувався, правда було тоді ще ДАІ, я показав клубні доки, що я є членом ДЮСШ, і мені відповіли, що я можу їздити (тренироватись) тільки не на дорогах загального користування! На motоcross. com ua цю тему добре розжували свого часу! Як зараз я не знаю, так як продав свого мотоцикла, тай здоров'я вже не те!
Одне діло, коли купуєш спортивпий інвентар з бумажками, а інше коли привезений бездок з євпопи, який у більшості випадків крадений.
Для початку треба пробити його по всім базам,відсотків 90 що він засвітиться червоним по базі Інтерполу.. Так чи інакше,тільки після перевірки можна вже робити якісь наступні кроки.
Згадав цікавий випадок зі знайомим, який під час обов'язкової реєстрації скутера Ямаха Гір, який був вивезений до України ще до 2008 року, попав в неприємну історію. Коли його в МРЕО перевіряли по базі, то виявилося що чотири цифри підряд його мопеду співпали з цифрами вкраденого в іншому місті холодильника. Мопед арештували в місцевому відділку міліції і там він простояв до з'ясування обставин пів року. Під час арешту він стояв на відкритому майданчику під сонцем та дощами, з нього вкрали дзеркала та акумулятор. Потім повернули, ущерб ніхто не відшкодував. Звучить як анекдот, але це чиста правда.
Вітаю,камради , питання майже по темі ,може хто в курсі: є нульцева рама ( номерна) на Яву але на неї немає ніяких документів,як їх можливо поставити на облік ,хоча б теоретично.
нажаль ніяк, а рама гарний донор для вгашеного мота з доками. І ява це дорога іграшка, сам зібрав собі таку. Якби знав що прийдеться всипати такі гроші то навряд би взявся за це. Але кайф від їзди не передати )
тоді шукай донора з доками (і щоб можна було переоформити на себе і буде щастя ) Бо у мене доки ще совкові, так катаюся, страховку зробив. Є зв'язок з власником, але він за кордоном (
Свого часу на Хохлових у спеціяльному закутку дакихдоказів гнило із півсотні. Можна було через забор зазирнути та пустити слюну.
Доброго дня, якщо ще актуально, напишіть мені в Телеграм: 0934083812 Допоможу з цим питанням. Завдатків не беру.
Теоретично, доказати, що річ належить вам, можна зробити видаткову накладну, річ куплена у ФОП за якусь вартість. З правильним описом в накладній, що це і яку має назву і ознаки. Це і буде доказом належності, щоб возити в причепі. Права ж теж не потрібні, я так розумію, для керування по полям і лісам.
спортінвентар..... Ідуть всі лісом, возим на причепі до місця покатушок. Як і квадроцикли, не для доріг загального користування. Катався по Карпатам, які нафіг доки.