От і я попав на шахрая. За 16 років на форумі - перший раз. (https://reibert.info/members/spartanec.318164/ ) Продавав цей мудак магазини до АК. Написав в лічку йому, він відповів що є 3 шт, я глянув його реєстрацію - 2024 рік, ну, думаю, має бути все ок. Скинув 900 грн. Потім пише є ще. Ну, кажу, давай куплю ще. Щось не міг він визначитись, що в нього є і скільки. Але щось насторожило мене це, кажу, давай наложкою? Ні, не хоче він. Пише що він каліка, з протезом, не може ходити і тд. Навіть пропонував повернути гроші і оформити це все олх доставкою. Кажу йому - давай! Нє, не хоче. Пропав він загалом. А я то потім лише почитав його теми, що там пишуть. Виявляється - таких як я повно, ще з 2024 року. І до цих пір від не в бані. Він вчора знову пару тем створив. Фотки там всі з інтернету! Так от, пропоную всіх, кого він кинув написати мені в особисті, напишемо заяву в кіберполіцію та в службу безпеки Укрсиббанку, хай вживають заходів. Таке от. Не ведіться на цього окуня, та й взагалі менше кидайте передоплат. Хай йому ці гроші реально на протез підуть. Я щоб не був зараз на позиціях, з радістю би йому допоміг з цим. Але то таке. Хай ці курви повиздихають. Модератору готовий відкрити переписку. Бережіть себе. Номер карти: Укрсиббанк 5354328075657516