Спартанецьь!

Тема в разделе "Чорний список", создана пользователем FOX24, 15 янв 2026.

1. FOX24

FOX24 Oberst

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    32
    Лоты
      на продаже:
    2
      проданные:
    81
    От і я попав на шахрая. За 16 років на форумі - перший раз.
    (https://reibert.info/members/spartanec.318164/ )
    Продавав цей мудак магазини до АК. Написав в лічку йому, він відповів що є 3 шт, я глянув його реєстрацію - 2024 рік, ну, думаю, має бути все ок. Скинув 900 грн. Потім пише є ще. Ну, кажу, давай куплю ще. Щось не міг він визначитись, що в нього є і скільки. Але щось насторожило мене це, кажу, давай наложкою? Ні, не хоче він. Пише що він каліка, з протезом, не може ходити і тд. Навіть пропонував повернути гроші і оформити це все олх доставкою. Кажу йому - давай! Нє, не хоче. Пропав він загалом. А я то потім лише почитав його теми, що там пишуть. Виявляється - таких як я повно, ще з 2024 року. І до цих пір від не в бані. Він вчора знову пару тем створив. Фотки там всі з інтернету!
    Так от, пропоную всіх, кого він кинув написати мені в особисті, напишемо заяву в кіберполіцію та в службу безпеки Укрсиббанку, хай вживають заходів.
    Таке от. Не ведіться на цього окуня, та й взагалі менше кидайте передоплат.
    Хай йому ці гроші реально на протез підуть. Я щоб не був зараз на позиціях, з радістю би йому допоміг з цим.
    Але то таке. Хай ці курви повиздихають.
    Модератору готовий відкрити переписку.
    Бережіть себе.
    Номер карти: Укрсиббанк 5354328075657516

Изображения:

IMG_5612.jpeg
    IMG_5613.jpeg
    IMG_5614.jpeg
    IMG_5615.jpeg
    Последнее редактирование модератором: 15 янв 2026
    APO, gheka, иван777444333 и 4 другим нравится это.
  2. Интересные лоты

1. Основні характеристики модуля Ультрабагаточастотне супутникове приймання – підтримка декількох сис...
      4500 грн.
    2. (в наличии 14 шт.)
      Портативний пригнічувач GPS GLONASS Глушилка портативна підключається USB порту, блокує GPS сигнали...
      440 грн.
    3. NovAtel OEM719 Многочастотный приемник GNSS OEM719 это многочастотный обратный приемник GNSS.Он ф...
      15000 грн.
    4. Новый портативный многодиапазонный глушитель P28plus | 5G/4G/3G/2G, Wi-Fi 2.4G/5G/6E, GPS, RC-315, R...
      54500 грн.
    5. Вмикається Потрібна заміна акумулятора Не перевіряв на працездатність
      350 грн.
  3. Штурм

Штурм General-major

Рейтинг:
    5
    Отзывов:
    527
    Лоты
      на продаже:
    40
      проданные:
    966
    А меня камрад уберег! Низкий ему поклон!

Ger.Dmitry, APO, gheka и 6 другим нравится это.