Складний ніж Spartan Blades, CRKT, Civivi, Kershaw

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем KRIEGMESSER, 16 чер 2023.

1. Продавец KRIEGMESSER

KRIEGMESSER Stabsgefreiter

Повідомлення:
    351
    Адреса:
    Ukraine
    Доброго дня, шановна спільното, розпродаю запаси нових, оригінальних фолдерів, а саме:

IMG_2385.JPG IMG_2392.JPG IMG_2389.JPG IMG_2393.JPG

Spartan Blades Astor - гривень
    Матеріал клинка: CTS-XHP Матеріал руків'я: Carbon Fiber/G10 Повна довжина: 209 мм Довжина клинка: 90 мм Товщина клинка: 3 мм Вага: 145 г Замок: Liner-Lock Дизайнер: Les George

CRKT Seismic - гривень
    Матеріал клинка: 4116 Krupp Матеріал руків'я: G10 Повна довжина: 240 мм Довжина клинка: 101 мм Товщина клинка: 3,8 мм Вага: 179 г Замок: Deadbolt Дизайнер: Flavio Ikoma

CRKT Linchpin -
    Матеріал клинка: 4116 Krupp Матеріал руків'я: GRN Повна довжина: 228 мм Довжина клинка: 95 мм Товщина клинка: 3,8 мм Вага: 172 г Замок: Deadbolt Дизайнер: Flavio Ikoma

CIVIVI - Spiny Dogfish - in process
    Матеріал клинка: 14C28N Матеріал руків'я: G10 Повна довжина: 198 мм Довжина клинка: 88 мм Товщина клинка: 3 мм Вага: 87 г Замок: Liner-Lock Дизайнер: Michal Gavac (Gavko)

Kershaw Norad Custom "The Future Is Here" - гривень
    Матеріал клинка: D2 Матеріал руків'я: Steel, Carbon fiber inserts Повна довжина: 202 мм Довжина клинка: 87 мм Товщина клинка: 2,7 мм Вага: 87 г Замок: Frame-Lock

Усі нові, додаткові фото-відео відправлю бажаючим, механіки відмінні, люфти відсутні, папірці, коробки, чохли, усе що в комплекті повинно бути.
    В Києві можемо зустрітись, інше як і було оплата на Приватбанк і прямує Новою Поштою.

Наш інстаграм: https://www.instagram.com/krieg_messer/

Дякуємо Вам, і бажаємо сталевої волі!

Останнє редагування: 6 сер 2024
    Павел_75 та МТех подобається це.