Доброго дня, шановна спільното, розпродаю запаси нових, оригінальних фолдерів, а саме: Spartan Blades Astor - гривень Матеріал клинка: CTS-XHP Матеріал руків'я: Carbon Fiber/G10 Повна довжина: 209 мм Довжина клинка: 90 мм Товщина клинка: 3 мм Вага: 145 г Замок: Liner-Lock Дизайнер: Les George CRKT Seismic - гривень Матеріал клинка: 4116 Krupp Матеріал руків'я: G10 Повна довжина: 240 мм Довжина клинка: 101 мм Товщина клинка: 3,8 мм Вага: 179 г Замок: Deadbolt Дизайнер: Flavio Ikoma CRKT Linchpin - Матеріал клинка: 4116 Krupp Матеріал руків'я: GRN Повна довжина: 228 мм Довжина клинка: 95 мм Товщина клинка: 3,8 мм Вага: 172 г Замок: Deadbolt Дизайнер: Flavio Ikoma CIVIVI - Spiny Dogfish - in process Матеріал клинка: 14C28N Матеріал руків'я: G10 Повна довжина: 198 мм Довжина клинка: 88 мм Товщина клинка: 3 мм Вага: 87 г Замок: Liner-Lock Дизайнер: Michal Gavac (Gavko) Kershaw Norad Custom "The Future Is Here" - гривень Матеріал клинка: D2 Матеріал руків'я: Steel, Carbon fiber inserts Повна довжина: 202 мм Довжина клинка: 87 мм Товщина клинка: 2,7 мм Вага: 87 г Замок: Frame-Lock Усі нові, додаткові фото-відео відправлю бажаючим, механіки відмінні, люфти відсутні, папірці, коробки, чохли, усе що в комплекті повинно бути. В Києві можемо зустрітись, інше як і було оплата на Приватбанк і прямує Новою Поштою. Наш інстаграм: https://www.instagram.com/krieg_messer/ Дякуємо Вам, і бажаємо сталевої волі!