Вітаю! Можу сказати точно за маркуванням, що це спальник армії Італії (Е.І.), виробництва Plinc S.N.C., зроблений за контрактом (№ вказано) від 23.02.1989. Догляд - згідно з маркуванням нижче. Щождо характеристик - італійські військові речі за властивостями приблизно такі ж, як і інших армій НАТО.
Дякую. Хотів знайти якусь ще інфу з фото для розуміння. Є такий спальник, хочу передати "хлопцям", але сумніваюсь в практичності такого відкривання/закривання (дуже короткий замок) і розміри (якщо скрутити в "один" шар - довгий, якщо в перегнути в "два" шари - товстелезний). Замок хочу поміняти на довший, а який компресійний мішок шити - думаю...
Ви знаєте, у італійців завжи будо дуже добре з ідеями щодо дизайну. Можна звичайно і пошукати відгуки за ключовими словами "італійський", "спальник" тощо, у варіантах. Всі італійські військові речі, якими я користувався (куртки, штани Vegetato, взуття, сумки..) показали себе дуже добре. Можливо, цей спальник виглядає не зовсім практичним, але використовувати його буде нормально. Я б на вашому місці не сумнівався та передав, думаю все буде з ним нормально, він згодиться та добре покаже себе.
Може комусь якраз і не хватає в умовах весняної прохолоди...Передайте,а на місці все проясниться..,якщо вояк добре відпочине,то буде краще гасити ординців.
Козаки, дякую за коменти, але ви мене трохи неправильно зрозуміли. Спальник, після уточнення походження однозначно для "туди", але були сумніви щодо доцільності тюнінгу. Така довжина блискавки, на жаль, однозначно недолік, особливо для армійського використання (коли доводиться миттєво і просто вискочити з нього,а часто сплячи й в екіпіровці). Не знаю що в свій час про це думали італійці (виробники цього спальника). Вже все на переробці з толковими матеріалами. PS Особистий досвід використання спальників (як туристичних, так і військових) є.