Попались також документи часів ДСВ. Серед них конверт з маркою адіка і цікавим штампом поверх марки. Може хтось щось знає по штампу ,,,,,,
Дякую, але цікаво самому знайти (точніше зібрати по кусочках - зараз зібрав вже процентів 80, думаю після ще одної оранки вилізе решту).
Так вот эта черная посудинка - это фляга? У меня такая где-то лежит, но то ли клейма стерлись, то ли их и не было...
Сьогодні продовжив чердакінг, скромнєнько але дуже порадувало моє "скляне" самолюбіє. Ось власне результат
В тебе взагалі ще вдома вільне місце є хоч десь ? Колекція пляшок мабуть росте і росте таки. А на фото на задньому плані видніється така темно-зелена пляшка.Вона що - З РУЧКОЮ ???
звісно що ні. тільки антікварно-раритетні пляшки та інші вироби з скла та заліза. але не будемо флудити та дратувати модераторів. одне прохання. додай нових світлин до альбому щоб можна було роздивитись все разом.
Продовжив сьогодні чердакінг, результат скромний але дуже втішний. Ось такий юбілейний, фарфоровий стакан до 50 річчя правління Франца Йосифа. Стакан був у дротяній оплітці і складався з двох великих і декількох менших фрагментів. Правда одного великого фрагмента (слава Богу не основного) я так і не знайшов. Ось фото до і після реставрації