Складний ніж SOG Seal XR OD Green S35VN

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем romanjoe, 20 січ 2025.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец romanjoe

romanjoe Stabsgefreiter

Повідомлення:
    283
    Адреса:
    Lviv
    APC_3332.jpeg

Вітаю, спільното!

За час свого захоплення ножами я перетримав в руках багато масивних тесаків, і з впевненістю заявляю, що Seal XR претендує на лідерство у цьому сегменті!

Почну з клинка - кліп поінт із спусками на 3/4 з відмінним стоунвошем та пристойним для такої товщини підводом. Основний метод відкриття - фліпер, який обладнано виразним джимпінгом, руків'я виконано з цупкого текструрованого полімеру і саме в данному випадку це дуже вдалий вибір. Ручика має великий запас на утримання в рукавицях будь-якої товщини.

Особливо відмічу кросс бар лок. Це найбільш зручна імплементація цього типу замка на ножі, які я пробував. SOG змогли організувати і механіку і ергономіку і відсудність люфтів.

Ніж рекомендую всім кому потрібен лом, на сьогодні в першу чергу, нажаль, військовим.

Довжина: 234 мм
    Клинок: 99 мм
    Руків'я: 135 мм
    Обух: 5 мм
    Вага: 230 г
    Сталь: s35vn

Вироблено в США

Ніж новий

Ціна: 185$ (тільки продаж)

Оплата на карту. Відправка НП.

APC_3333.jpeg APC_3334.jpeg APC_3335.jpeg APC_3336.jpeg APC_3337.jpeg APC_3338.jpeg APC_3339.jpeg APC_3340.jpeg APC_3341.jpeg APC_3331.jpeg

2. Цікаві лоти

1. Ножиці виробництва тм Fiskars Finland Відмінний робочий стан.
      150 грн.
    2. (в наявності 2 шт.)
      Первый нож Buck увидел свет в 1902 году и был изготовлен из изношенного напильника из высокоуглероди...
      199 грн.
    3. Марка сталі 3Cr13MoV. Сталевий. Піхви кордура. Матеріал рукояті Kraton Довжина клинка мм 102 Товщи...
      600 грн.
    4. Ніж виробництва Франціі з руків'ям з рогу Товщина обуху 2,5 мм Люфту нема
      390 грн.
    5. (в наявності 2 шт.)
      Нож Extrema Ratio MK 2.1 это рестайлинговая модель ножа Mark 2 - одного из самых распространенных но...
      349 грн.
  3. Продавец romanjoe

romanjoe Stabsgefreiter

Повідомлення:
    283
    Адреса:
    Lviv
    ПРОДАНИЙ

Анатолий 190 подобається це.
Статус теми:
Закрита.