Ціна – 5900 грн • SOG Ether FX (SOG-17-33-01-57) ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ SOG Ether FX - неймовірний ніж, який має бути у кожного: розмір, якість, яскравість, зручність, компактність - ідеальний баланс. SOG E ther FX можна носити з собою будь де, оскільки ніж має мінімалістичний дизайн, універсальні піхви, а його вага 60г. Не пропустіть можливість придбати цей легкий, зручний та надійний ніж! Замовляйте зараз, поки він є в наявності!. ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ SOG Ether FX – компактний, легкий, універсальний. SOG Ether FX поєднує легкість, зручність і надійність, що робить його чудовим вибором як для професіоналів, так і для любителів якісного спорядження, які цінують мінімалістичний дизайн, ергономіку та функціональність. Завдяки високоякісним матеріалам та продуманій конструкції, SOG Ether FX стане незамінним помічником для мисливців, у повсякденному житті та екстремальних умовах. Клинок виготовлений із преміальної порошкової сталі CPM S35VN, що забезпечує відмінну ріжучу здатність, стійкість до корозії та довговічне утримання гостроти. Руків'я G10 гарантує надійний хват навіть у складних умовах, а можливість його демонтажу дозволяє адаптувати ніж під власні потреби – наприклад, замінити накладки або обмотати паракордом для додаткової функціональності. Ніж комплектується кайдексовими піхвами з універсальною системою кріплення SOG UMS, що дозволяє зручно носити його різними способами: на ремені, спорядженні чи рюкзаку. Загальна довжина ножа – 18 см, а вага – лише 60 гр, SOG Ether FX - ідеальний для щоденного носіння та використання. SOG Ether FX – це сучасний, технологічний, скелетезований ніж продуманого дизайну з передових матеріалів, що робить його цінним придбанням для кожного, хто шукає легкий, міцний і надійний ніж, який завжди буде під рукою. ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ Основні переваги SOG Ether FX: • Преміальна сталь CPM S35VN – висока зносостійкість, чудова гострота та корозійна стійкість. • Компактний та легкий – ніж важить всього 60 г, що робить його ідеальним для повсякденного носіння (EDC). • Знімні накладки G10 – можливість кастомізації та адаптації ножа під власні потреби. • Кайдексові піхви SOG UMS – безпечне носіння та варіативність кріплення (ремінь, MOLLE, рюкзак). ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ Технічні характеристики: • Загальна довжина: 180 мм • Довжина клинка: 79 мм • Довжина руків’я: 101 мм • Товщина клинка: 2,3 мм • Форма клинка: Drop Point • Матеріал клинка: CPM S35VN * • Покриття клинка: Satin • Матеріал руків’я: G10 ** • Тип руків’я: Full Tang *** • Призначення: полювання/туризм/повсякденний • Вага: 60 г • Країна походження / виробництва: США / Тайвань ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ Додаткова інформація: • Піхви: матеріал – Kydex, система кріплення - SOG UMS • Скелетезована конструкція руківя Лінк на товар на сайті виробника: sogknives.com/ether-fx Товар оригінальний, новий, без ознак експлуатації та дефектів, в неушкодженій та невідкритій заводській упаковці (коробка), не вітринний зразок, не товар з відмов/повернень. ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ Примітки: * S35VN – сучасна порошкова сталь із карбідами ванадію та ніобію, що забезпечує високу в’язкість та зносостійкість. Виготовлена за технологією CPM (Crucible Particle Metallurgy), завдяки чому є стабільнішою та одноріднішою, ніж сталі традиційного виробництва. ** G10 – композитний матеріал із високою ударостійкістю, вологостійкістю та зносостійкістю, створений із шарів скловолокна, просочених епоксидною смолою. *** Full Tang – конструкція, у якій хвостовик клинка повністю проходить через руків’я, що забезпечує додаткову міцність ножа.