Доброго дня. Допоможіть з визначенням. Від чого і наскільки небезпечний. Чистити його і ставити на полицю чи глибоко закопати. Там знизу, з боку ще є гвинтик. Дякую
Вы его сохран видите? Какой там чистить и ставить на полку. Это мусор не стоящий даже внимания. Максимум на месте находки сфотать его чтобы определить и всё.
Дякую, обов'язково викину. Після того як Ви мені дасте відповідь , від чого він. Хочеться знати , що саме викидаю. Дякую
Всегда было интересно, что движет людьми, которые приносят домой бутерброд начинённый ВВ, а потом уже фотают, выкладывают и спрашивают "не опасен-ли?" .
Мені так само цікаво, чому люди які далекі від ВОПів і я впевнений що не можуть визначити від якої гвинтівки гільза, починають видавити себе за академіка саперної справи. Ви мабуть в школі на питання вчителя , скільки є материків. Відповідали що земля кругла і дуже дивувалися що отримували двійку. Відповідь була правильна по суті але не по темі. Не знаєте від чого, не пишіть нічого або напишіть що не знаєте. Про те що його треба викинути вже написали для чого повторюватись
Це фото знайомого, я йому вже написав що це і є небезпечним. Я,знаходив такі в кращому стані. Виставляв їх тут на визначення. По фото не впізнав його.