Приховати оголошення
Гість, вы уже подписались на наш Телеграм-канал?

Снайпінг.

Тема у розділі 'Огнестрельное оружие и боеприпасы', створена користувачем Рома ЗУБ, 28 гру 2022.

1. Рома ЗУБ

Рома ЗУБ Feldwebel

Повідомлення:
    714
    Адреса:
    Тернополь Украина
    Вроді і нічого особливого, але приємно таке бачити! Декілька днів тому службові обов'язки змусили пів дня провести на полігоні в/ч де я 8й рік вже маю можливість бути в лавах ЗСУ. І бути на полігоні то розмите поняття, полігон великий та має різні локації, я був на локації віреній мені і за яку я призначений відповідальною особою, мої завдання це утримання в справному стані, обслуговування, керування мішенної установки, підйомників, бути наладчиком та оператором цієї системи під час виконання вправ стрілб, своєчасно виготовляти чи поновлювати для стрільб мішені.... І підтримувати порядок та чистоту самого отого мішеневого поля. Отож я там раз на тиждень буваю точно і не залежно від того чи є вогнева в о/с частини, бо окрім ЗСУ там по попередні домовленості чи договору проводять стрільби ТРО, нац гвардійці, поліція, та інші силові структури де стрільби є невід'ємним процесом проходження служби. Ну і мисливський клуб місцевий теж там тренується і проводить свої щорічні змагання...
    А я от мушу стежити аби після них був порядок, і якщо не встежив і не зробив відповідне зауваження аби за собою прибрали по завершенню, знач тоді сам і прибери. А то ж тоді там жити треба!!!! Та і контингент в основному відповідальний, рідко є таке аби мусору було багато, десь якісь мішені паперові клаптями вітер нарве, чи коробки з під набоїв залишать, або скалки дерева, дошок до яких прилашовували мішені... То раз на тиждень саме воно туда заїжати і подивитися і заодно зібрати гільзач що почасти там просто залишають, а мені шо згорнув той "бонус" і якщо ніде нікому не потрібен то є прийомка, а за ті кошти купую фанеру, рейки, шурупи на мішені наших занять... І ото пішов я аж горба в самому кінці, бо знак один що вказує межі за які заборонено пулькати впав і собі валяється як ніби так і треба! Іду собі і по путньо то кульку підніму то якусь гільзу, бо стріляють не лише с рубежів а і в русі, тож гільз иам усюди, аж дивлюсь монетка, підняв і точно, вона, монетосіна! але не проста а снайпінг!
    Ось вона!

Images:

IMG_20221228_172357.jpg
    IMG_20221228_172411.jpg
    IMG_20221228_172446.jpg
    capt.A.Smollet, berger2000, ViktorKux та 8 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 5 шт.)
      Продам пули для нагана,ТТ,ППШ.Вес 6.8 грамма.Отлиты из твердого свинцового сплава(Свинец,олово,сурьм...
      350 грн.
    2. 150 шт. латунных гильз под капсюль бердан . Чистый, сухой однострел. . Пакую в свою тару. Укрпочта в...
      250 грн.
    3. Комплект куля ПС та гільза не стріляна (повністю готова до споряджання) В лоті 100 комплектів.
      1000 грн.
    4. Продам гильзы от патронов калибра 7,62*39, латунь, под боксер, клейма Меско, SB и милитари…помыты, п...
      790 грн.
    5. (в наявності 15 шт.)
      Чашка для пороху та дробу (аналог RCBS 9090 Powder Scale Pan with Integrated Funnel) дуже зручний та...
      90 грн.
  3. Hamer2109

Hamer2109 Hauptmann

Повідомлення:
    2.894
    Адреса:
    УкраЇна-Центр
    Написано гарно.
    От тільки стріляти по Тризубу - некомільфо.

Олег Грабовский та Рома ЗУБ подобається це.
  4. Рома ЗУБ

Рома ЗУБ Feldwebel

Повідомлення:
    714
    Адреса:
    Тернополь Украина
    Стріляв не я, можливо людина навіть і не задумувалася! І таки крута би була монета в п'ять чи п'ятдесят рублів лаптєногих з за поребрика з простріленою куркою!!!

capt.A.Smollet, Omikron, Олег Грабовский та ще 1-му подобається це.
  5. Hamer2109

Hamer2109 Hauptmann

Повідомлення:
    2.894
    Адреса:
    УкраЇна-Центр
    Я зрозумів з вище написаного, що стріляли не Ви.

Олег Грабовский подобається це.
  6. Рома ЗУБ

Рома ЗУБ Feldwebel

Повідомлення:
    714
    Адреса:
    Тернополь Украина
    Таки не я.
    Я лише знайшов ту монетку на мішеневому полі полігону де мене призначено відповідальним за цю локацію. І показав її тут спіьноті, бо таки гарний та влучний був постріл!

Omikron та Hamer2109 подобається це.
  7. Hamer2109

Hamer2109 Hauptmann

Повідомлення:
    2.894
    Адреса:
    УкраЇна-Центр
    IMG_20221229_190927.jpg Снайпер - початковий рівень ;)
    П.С. Тему треба переносити в курілку.

Smajeniyobriy, ViktorKux, Рома ЗУБ та 3 іншим подобається це.
  8. Рома ЗУБ

Рома ЗУБ Feldwebel

Повідомлення:
    714
    Адреса:
    Тернополь Украина
    Я не проти перенесення теми, а якщо є бажання, то взагалі накнопайте модератору аби тему закрив або видалив. І я таки не знаю якого в моєму випадку рівня був снайпер, але ваш рівень не далеко мабуть від його знаходиться. Теж так собі монета "прошита", не центричненько! Але браво! Я і так би не зміг... тепер... Хай щастить!

Hamer2109 та Олег Грабовский подобається це.
  9. Hamer2109

Hamer2109 Hauptmann

Повідомлення:
    2.894
    Адреса:
    УкраЇна-Центр
    Нащо її закривати?
    Нехай люди поспілкуються.
    Наступний рівень - кнопки, а потім ребро карти.
    На Ютубові є в Тараса Олійника передача по снайпінгу.

ViktorKux, Рома ЗУБ та Олег Грабовский подобається це.
  10. capt.A.Smollet

capt.A.Smollet Oberfeldwebel

Повідомлення:
    359
    Адреса:
    Украина.Крым. Феодосия
    :)А ось мої 5 копійок,з АРкі Ruger standart,відстань 50 метрів, без оптіки. Хотів влучити у радянський герб,але треба більше тренуваться

Images:

20210314_185334.jpg
    Лорд Грегори, Vasco, ViktorKux та 3 іншим подобається це.