Вітаю. Прошу допомоги в визначенні ціни на цей зразок. Тема визначення https://reibert.info/threads/scho-za-revolver.1219974/.
Пружина слабка, але при натисканні на гачок взводится і бье по бойку. У крайньому положенні не фіксується
Стан ще не катастрофічний,на СХП може піти,шкода барабана немае,з барабаном такий продався за 4500гр.
iver johnson зовсім інша конструкція ударного механизму, інша конфігурація акрки спуску, і самого крючка, також курок іншій, та інші відміністі. Також думаю, айвер меньший за розміром. Це не айвер точно. Верогідно всеж клон Сміта. Бажано додати фото з рулеткой / лінійкою, бо масштаб не дуже зрозумілий
а у мене, здається барабан на нього є... треба буде порівняти. qwerty3 а можете фото з лінійкою зробити, і бажано параметри місця - де розміщується барабан.
если данный девайс рассматривать не под СХП, а как макет - то не вижу ничего критичного с этими дырками/отворами...
Шановний Пан. Незважаючи на різне бачення мовного питання, зауважу, що приведення знайденою зброї у непридатний до стрільби стан є найпершою, та найліпшою порадою кожному, хто тримає у руках металошукач. Це збереже і нерви і кошти, а можливо в подальшому іздоров"я. Тому мене не цікавлять інші макети, а збрю маю лише зареєстровану, яка знаходится там, де і повинна, у сейфі. Тому посилаю куди подалі тих, хто не поділяє моїх поглядів та задає провокаційні питання у приватних повідомленнях. Зауважу, що тема створена щодо оцінки НЕ СТРІЛЯЮЧОГО МАКЕТУ , а тому не зрозумілим є Ваш пост Крім того, Ви невідповіли на поставлене мною питання... Всім здоров"я, мира та злагоди