СКС удаление нагара

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Олег С АМАЗОНКИ, 4 вер 2017.

?

помогите купить нормальный остов затвора и стебель , новичку. услуги посредников оплочиваются

1. спасибо за внимание

100,0%
  2. спасибо за совет но мне нужна конкретная помощь

0 голосів
    0,0%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Олег С АМАЗОНКИ

Олег С АМАЗОНКИ Oberschütze

Повідомлення:
    20
    Адреса:
    Киев
    после чистки от нагара амвеем стебля затвора и остова СКС ,несмотря на то что он был погружен сразу в бензин через 2 недели ржавчина выросла на всей поверхности .......не повторяйте глупости

oldderwish, akms1974, insert000 та ще 1-му подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Предложу саундмодератор МР-38 калибра 9 мм. Состояние новое. Произведено украинским оружейным предпр...
      4600 грн.
    2. Чохол 5.11 Tactical для транспортування пістолета Single Pistol Case
      800 грн.
    3. (в наявності 3 шт.)
      СТОИТ БЛИЦ ЦЕНА - НЕ НУЖНО ЖДАТЬ окончания срока,можно купить СРАЗУ! ДРУГОЙ ТЮНИНГ для оружия, смо...
      475 грн.
    4. Зручна ручка з гумою. Стан гарний. Причина продажу зміна зброї на 5.56
      400 грн.
    5. Прискорювач заряджання (лоадер, споряджувач патронами, релоадер, заряджач) для магазинів АК 5,45х39...
      750 грн.
  3. Hamer2109

Hamer2109 Hauptmann

Повідомлення:
    2.964
    Адреса:
    УкраЇна-Центр
    А фото? Яким саме зесобом Амвей користувалися? Може ще не все зіпсовано?

akms1974 та insert000 подобається це.
  4. Петр Сидоров

Петр Сидоров Oberleutnant

Повідомлення:
    3.502
    Адреса:
    Україна
    читайте НСД к вашему оружию и не думайте шо вы таки умнее за одесского рэбе, который той СКС придумал.

Соседняя тема про калаши в помощь - там написано чем чистить.

Raptor777 та akms1974 подобається це.
  5. Олег С АМАЗОНКИ

Повідомлення:
    20
    Адреса:
    Киев
    фото немаэ, все виправив але хочу купити новий. Нічого страшного немаэ насправді просто зявилась іржа яка привела в шок. насправді заполірувати два дні роботия просто думав що ці дві частини зроблені з нержавіючого металу івсе пропало. виявляється не так.в звязку з тим чи мій СКС точний навіть дуже на 100 м будь хто з моєю анатомією попаде в 5 копійок , перевірялося на спір і раніше вважав що всі скс такі чи приблизно такі(свій я підігнав і на жодну зброю непоміняю) то зараз дуже хочу поміняти затвор на новий ідеальний щоб ще довго не менш ніж було кормстуватись. амвей було два універсальний та паста для металу, тепер буде виключно керосин та солярка. І Вам до кінцця життя для вашого скс нічого не треба....навчайтеся на чужому....

akms1974 та Hamer2109 подобається це.
  6. Олег С АМАЗОНКИ

Повідомлення:
    20
    Адреса:
    Киев
    ну блин....велосипед амвей отчистил шо не брал ни один растворитель, здуру купил две банки и .....чистит он хорошо но то смывалось на краске.... поєтому и все хорошо закончилось.....а сосед єтой херней машину моет посмотрим чем закончится......вот он не слушает а думает.....шо умнее...
    я и так чистил очистителем для карбюратора, керосином но красоты хотелось... долго и не новый но качественный СКС....затвор найдете рассчитаюсь могу на лицензию пригласить...(которую сам оплачу)

7. Петр Сидоров

Петр Сидоров Oberleutnant

Повідомлення:
    3.502
    Адреса:
    Україна
    спасибо за предложение

akms1974 подобається це.
  8. Hamer2109

Hamer2109 Hauptmann

Повідомлення:
    2.964
    Адреса:
    УкраЇна-Центр
    Так то така «нержавійка». Я колись свого СКС після мряки тряпочкою протер та заховав. Через три дні дістав і стебло затвора взялося рудими плямами іржі. То Ви ідеаліст.
    Краще - ворог гарного:(
    Пошукайте в розділах ММГ запчастини та запчастини до вогнепальної зброї. Там повинно бути.

akms1974 подобається це.
  9. Олег С АМАЗОНКИ

Повідомлення:
    20
    Адреса:
    Киев
    шукаю, стосовно ідеаліста просто вже побіцяв продати в кінці сезона в негіршому стані як був. Бо може подумати що продав коли поржавіло, як гарно стріляючий непотріб