после чистки от нагара амвеем стебля затвора и остова СКС ,несмотря на то что он был погружен сразу в бензин через 2 недели ржавчина выросла на всей поверхности .......не повторяйте глупости
читайте НСД к вашему оружию и не думайте шо вы таки умнее за одесского рэбе, который той СКС придумал. Соседняя тема про калаши в помощь - там написано чем чистить.
фото немаэ, все виправив але хочу купити новий. Нічого страшного немаэ насправді просто зявилась іржа яка привела в шок. насправді заполірувати два дні роботия просто думав що ці дві частини зроблені з нержавіючого металу івсе пропало. виявляється не так.в звязку з тим чи мій СКС точний навіть дуже на 100 м будь хто з моєю анатомією попаде в 5 копійок , перевірялося на спір і раніше вважав що всі скс такі чи приблизно такі(свій я підігнав і на жодну зброю непоміняю) то зараз дуже хочу поміняти затвор на новий ідеальний щоб ще довго не менш ніж було кормстуватись. амвей було два універсальний та паста для металу, тепер буде виключно керосин та солярка. І Вам до кінцця життя для вашого скс нічого не треба....навчайтеся на чужому....
ну блин....велосипед амвей отчистил шо не брал ни один растворитель, здуру купил две банки и .....чистит он хорошо но то смывалось на краске.... поєтому и все хорошо закончилось.....а сосед єтой херней машину моет посмотрим чем закончится......вот он не слушает а думает.....шо умнее... я и так чистил очистителем для карбюратора, керосином но красоты хотелось... долго и не новый но качественный СКС....затвор найдете рассчитаюсь могу на лицензию пригласить...(которую сам оплачу)
Так то така «нержавійка». Я колись свого СКС після мряки тряпочкою протер та заховав. Через три дні дістав і стебло затвора взялося рудими плямами іржі. То Ви ідеаліст. Краще - ворог гарного Пошукайте в розділах ММГ запчастини та запчастини до вогнепальної зброї. Там повинно бути.
шукаю, стосовно ідеаліста просто вже побіцяв продати в кінці сезона в негіршому стані як був. Бо може подумати що продав коли поржавіло, як гарно стріляючий непотріб