Дивлюсь Ви знаете назву. А чого її не написату в назві теми? Щоб ті, кого інтересують гудзики не марнували часу розглядаючи Ваш металобрухт. По ціні. Як НА МЕНЕ, вартість мають накладки. Можливо мають. Фото як на Нокию 3310. Інше до музею. Це моє особисте бачення ціни. І зробіть нормальні фото Всім здоров"я, мира та злагоди.
Дякую за відповідь) Не користувалась раніше сайтом,і не знаю нюансів...Згодом побачила,що можна було створити тему,де вказати назву товару,не можу редагувати. Фото ще є. (Зроблені не на нокію)))
В таком состоянии 250 гривен после чистки электролизом возможно предмет будет повеселее и соответственно цена поднимется а пока похожа на металлобрухт.
Скорее всего за 9000 она домашнего хранения с кабурой в комплекте с ракетницами с набором для чистки . я могу допустить что ваша вытянет 1000 гривен но это после чистки , поштудируйте форум тут есть темы по чистке металлов .
Так,та за 9 була ідеальна. Дякую,спробую може почистити. 600 гривень мені за таку запропонували, то може і так продам.