Добрый день помогите с оценкой, знакомый попросил выложить такой девайс , макет не стреляет,антураж все вопросы в личку знакомого, девайс не видел и не держал в руках, всё со слов и фоток, человек в другой области дополнительные сведения только у него.
Вітаю. Ви би для початку на визначення виставили, щоб дізнатися, що це за макет. Щодо ціни, навскидку 12-14 тисч гривень. Але е питання, навіщо у макеті не різана лічина? Цікаво було би подивитись на фото патронника, бо це для деяких "любителей" має значення. Всім здоров"я, мира та злагоди
Повністю згоден. Я оцінював виходячи з того, що все на місці. Але могуть бути ньанси, як у мене, коли я придбав макет ВМ, а коли його отримав, то не знайшов внутрянки магазинниї коробки. На що шахрай-продавец видав шедевральну відповідь. Шахраї, берить на озброєння... Так а які до мене питання? Ви же не запитали, е , чи ні, в комплекті ця деталь!!! І що саме цікаво, питання так і не було вирішено... Тому для адекватної оцінки, а потім продажу, потрібно фото в розібраному вигляді. Всім здоров"я, мира та злагоди