Нещодавно задумавшись про зростання популярності рекона по ВВВ та намагаючись осягнути всю "глубину глубин" зацікавило таке питання: а скільки на сьогодні є реконструкторів ВВВ, тобто скільки нас, реконструкторів, з радянської сторони і німецької? Скільки нас можна реально зібрати? батальон, полк, дивізію? Я не знаю як точно це дізнатися, ну голосування я включив, можливо ви прокоментуєте ще в темі де по скільки, але як точно дізнатися???
Андрюха, возглавишь статистический отдел. Кормлю окопных вшей по ВМВ, ПМВ, ГВ, и протискиваюсь в ГВ США.
Жирно! У самого приблизна картина! В основному по РККА, також козаки, збираю румина і потихеньку на громадянську
а взагалі, товариші/камради як вважаєте скільки нас? Так на вскидку. ИМХО в Україні прибл 612-723 Червоної армії і 254-307 Німецької армії. На просторах СНД не берусь навіть гадати
Роблю вже років з 10 з перебоями СС Галичину плюс недавно стартовали ПСВ - Українських Січових Стрільців. Дуже би хотів в будучності пошитися на гетьманських мушкетерів Виговського.