Вітаю! Є можливіст купити ММГ Форт 17 Р, пропонують за 9000 грн... Це не надто дорого? Наскільки я зрозумів, то де активований ствол і курок.
попросив, в понеділок домовились зустрітись Поки немає, кажуть, що затвор цілий, курок фрезерований і ствол штифтований
Макети дешеві і продаються більше,а на резину вони луплять ціни по 15000-20000гр,і ті висять в магазинах.
Доброго здоров'я, за такі гроші 9000 грн можна брати, якщо у Вас є бажання мати таку річ. Дешевше наврядчи знайдете. З Повагою.
Вітаю! Дякую за пораду, але продавець уже теж, напевно, проконсультувався і ціна зросла га 1000 грн, уже не знаю, чи варто брати... хоча дуже хочеться
Да, 9х18. Просмотрел сослепу. Но, если попилянный только ствол и курок, а стойка целая, без дырки или пропила, то и новая цена неплохая.
Согласен, но попилянные они совсем не так, как по описанию этот 17р. Если такой деактив, как описали - это шикарно. А то будет незамеченная дыра и
Отримав сьогодні макет і був розчарований, зеркало затвору зрізано( Крім цього фрезерований курок, ударник підрізаний і прихоплений звіркою, магазин теж підрізаний, ствол сверлений і заглушений якоюсь чорною твердою речовиною, може металічною, серга має зліва отвір. Відбивач, схоже, теж укорочений. Затвор, правда, фрезерований! чув, що вони на травмати литі зараз ідуть. Функція зведення, спуску, затворноі затримки збережено. Не знаю, наскільки це погано, додаю фото, прошу сказати, чи багато переплатив.
Так з рук брав, новою поштою, назад уже не візьмуть... Та й дуже вже хотів такий макет, але навіть за такою ціною не знаходив.