У кого есть на добрый досуг банка сюрстрёмминга? Признавайтесь?!! Выменяю на шо нибудь,- надо теще подарить)))
Берёте обычную селедку и на пару дней на солнышке подержите. Погода сейчас хорошая. Перед подачей на стол не забудьте мух дихлофосом потравить, чтобы не портили впечатление о деликатесе Приятного аппетита тёще.
дешевше та недуже дешево. я рахую для тьощі подарунок за 750 грн то занадто. згадалась історія як наші заробітчани накрали в швеціі консерв в супермаркеті. брали що подороще прийшли додому відкрили і..... а там сюрстрьомінг. звідкі вуйко з тернопіля знав що то таке , брали що подороще.
В давні часи в Іспанії впольованого фазана підвищували за голову щоб він протухав почти до того як не відпаде від голови, м'ясо тоді було ніжніше і смачніше. Отож дивіться делікатесами накорміть будите завжди готовити.
На самом деле не так уж все и страшно с сюрстремингом) Не так давно пробовали, на вкус он лучше чем на запах)
буває норм риба, а буває що взагалі розлазиться і купи не тримається (від серії залежить чи шо), але запах однаковий. солона. з рота смердітиме ще добу, і не дай вам пукнути в закритому приміщенні. ще пригощали тухлим лососем, якось там він називається, якийсь фіск-ху"ск, цей просто аміаком попахує, навіть сподобався можна сказати. для тещі рекомендую тушняк ботуліновий, надійно і не докопаються.
В мене собака любить заривати голови з птиці і через тиждень відриває і їсть. Можу нарити і відправити
тількі гарну упаковку потрібно. тс на подарунок як не як. в мене в тещі теж деньнародження 20 травня. взяв би пару голів курячого хамону.
Звичайний оселедець-це також протухша риба.Але з невеликою кількістю солі та спецій. Кароче: оселедець-це сюрстрьомінг на мінімалках. Лікарі не рекомендують оселедцем зловживати. Нормальна людина тухлятиною харчуватися не може.
Я з дитинства рибу не їм, зара можу чуть шпротіков або хек залівний, головне щоб запаху рибного не було.