Доброго вечора! На одному з виіздів трапилась така ямка, що змогли забрали, перебрали, решту залишили. Дома помив, подивився на результат і зрозумів що, ловити тут нема чого. А жаль, поки подсумки свіжі ще ніби нориально але нитки перепрівші,подсумки починають розділятись. Земля і час свою справу з шкірою зробили на 5 балів. Ну нічого, будемо надіятись на щось краще. Головне щоб було здоровя і мир на Украіні. До всіх з повагою Stach/
Если вам не нужны ,могу принять в дар и хоть бы один из них своять ,не сочтите за наглость просто жалко если пропадет
Ще в досить не поганому стані, в землі всьж таки було а не на чердаку і не в болоті. Підсумки можна перешити по новому головне щоб бажання було. А шкірі головне не дайте висохнути бо пропаде то що є, бажано пропитати шкіру вазеліном або чимось подібним. П.С. Якщо надумали продавати то робіть це вже
Вони підняті пару днів тому, так що після помивки ще не висихали. А в землі, за 100 років,, вони вже стільки перепадів температири пережили, що реанімувати іх буде тяжкувато. Одне погано що порозлазились, та й самі знаєте, що на все потрібно час і терпіння а зшити до купи, для мене, чогось не вистачить. Раніше дещо з шкіри попадало, так я, щоб рєпу не чухати, намазував верєтьонкою, не знаю чи шкіра була в доброму стані, чи масло помогло але стан вийшов нормальний.
Если отдавать(ну или за символическую сумму продавать) за ненадобностью будете-заберу все для экспериментов