Система видеонаблюдения

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Горняк, 2 бер 2016.

1. Горняк

Горняк Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    15
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    42
    Повідомлення:
    2.163
    Адреса:
    ...
    Комрады столкнулся с проблемой воровства на предприятии где я работаю, пришли к выводу что нужны камеры , но я в этом полный ноль, знаю многие из Вас имели дело с видеонаблюдением, поэтому надеюсь на Вашу помощь.
    Посоветуйте пожалуйста бюджетный вариант видеонаблюдения состоящий из 4-х камер
    Требования :
    1) 2 мп
    2) ик подсветка хотя бы 30 м
    3) возможность просмотра видео через интернет + запись на жеский диск
    4) понятное дело видеорегистратор расстояние от первой точки до последней точки около 120 метров.

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 5 шт.)
      Глушилка сигналів GPS G9 PRO Потужна глушилка, що пригнічує всі види сигналів GPS, мобільного зв&#03...
      2350 грн.
    2. FPV-приемник для смартфонов Eachine rotg01 5.8g ВНИМАНИЕ! Оплата: полная предоплата или предоплата...
      1125 грн.
    3. (в наявності 16 шт.)
      Портативний пригнічувач GPS GLONASS Глушилка портативна підключається USB порту, блокує GPS сигнали...
      440 грн.
    4. (в наявності 2 шт.)
      Сучасна мініатюрна глушилка зв'язку GPS, DCS, GSM, 3G, 4G – Terminator P6s Особливості продукту...
      3730 грн.
    5. Кабель зарядки до портативного GPS-навігатор "4-CH-3003". Новий. Довжина 4 м. 8 см. В лоті...
      375 грн.
  3. Штюбинг

Штюбинг Oberleutnant

Повідомлення:
    1.633
    Адреса:
    Украіна, Запоріжжя
    1. Берете першу-ліпшу камеру на 2мп, вони як правило вже в вуличному виконанні і з підсвіткою. "інфініті" або EVIDENCE http://www.sta.com.ua/products/evidence.html
    2. Підсвітка насправді то е фікція, тем більш на 30 м, потрібні ліхтарі. Вночі камера на 30 м нічого не побачить, тобто побачить щось. А собака то чи людина...
    3.Відеореестратор середнього класу, наприклад "инфініті" вже має вихід до мережі, в реестратор можливо встановити жорсткі диски потрібного об'єму.
    4.На такій відстані потрібно прокладати віту пару із пасивними перехідниками віта пара- коаксіал.
    Вибір та розташування камер краще доручити спецу, бо гроші будуть на вітер. Вище перечислені 4 пункти допоможуть спілкуватись із спецами.

Горняк подобається це.