Комрады столкнулся с проблемой воровства на предприятии где я работаю, пришли к выводу что нужны камеры , но я в этом полный ноль, знаю многие из Вас имели дело с видеонаблюдением, поэтому надеюсь на Вашу помощь. Посоветуйте пожалуйста бюджетный вариант видеонаблюдения состоящий из 4-х камер Требования : 1) 2 мп 2) ик подсветка хотя бы 30 м 3) возможность просмотра видео через интернет + запись на жеский диск 4) понятное дело видеорегистратор расстояние от первой точки до последней точки около 120 метров.
1. Берете першу-ліпшу камеру на 2мп, вони як правило вже в вуличному виконанні і з підсвіткою. "інфініті" або EVIDENCE http://www.sta.com.ua/products/evidence.html 2. Підсвітка насправді то е фікція, тем більш на 30 м, потрібні ліхтарі. Вночі камера на 30 м нічого не побачить, тобто побачить щось. А собака то чи людина... 3.Відеореестратор середнього класу, наприклад "инфініті" вже має вихід до мережі, в реестратор можливо встановити жорсткі диски потрібного об'єму. 4.На такій відстані потрібно прокладати віту пару із пасивними перехідниками віта пара- коаксіал. Вибір та розташування камер краще доручити спецу, бо гроші будуть на вітер. Вище перечислені 4 пункти допоможуть спілкуватись із спецами.