Дякую за посилання. Щє одне підтвердження неадекватності фіолетового... Спочатку продавець сам ставить лот за копійки - бо не можуть оригінальні сірники 1939-1941 року коштувати як сірники 1970-х років, чи як репліки. А потім бідкається - от воно стільки коштує, бо за стільки продається То не виставляй/не продавай за "копійки", і все буде добре. Цікаво, хто небудь, хто купив тоді за 30 грн, погодиться продати їх зараз за тіж самі "копійки"
Вітаю! Ці сірники скоріше післявоєнні. Якось придбав був таку пачку і вирішив відкрити, в середині було таке:
Дивно - а зовні на бумазі клеймо можна побачити ? Бо ці сірники року з 2015 продавались - і завжди продавці вказували 30-40 рокі, тобто довійна/війна, і жодного разу ніхто нічого пдібного вашому випадку, не показував.
Я думаю, що їх ніхто не відкривав)) Оцеж на хвилі хайпу і я був купив, в якості пруфіф оригінальності, тоді продавали ці ж сірники запаковані в дореволюційний папір, але як бачимо...
Цей папірець чітко датується 1946-48 роками... Треба вам було тоді, як відкрили - зробити тему для обговорення... Бо стільки людей купили ці сірники, як довоєнні - що побачивщи це щє в 2020 році, аби повернули їх продавцям, аби зовсім не купляли... А ви, нажаль, лише зараз в 2024 році в цій темі виклали фото... До речі, щоб вже на 100% все було правильно - зробіть будь ласка щє фото пакування вашого, щоб було видно штамп на зворотній стороні. .
"Умная мысла приходит опосля", тоді якось не подумав про це, закинув і забув за них. Згадав через 4 роки. Нажаль, сірники не зі мною, тож ніяк не зроблю фото